Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

perfumepoint.com.tr

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • perfumepoint.com.tr

    Kesinlikle kimseye önermiyorum. Aradığım bir parfümü uygun fiyata burada buldum ve siparişini verdim. O günden beri paketleniyor görünüyordu. Büyük olasılıkla o fiyata tedarik edemediler. Bana söylenen ürünün hasarlı olarak kargodan kendilerine döndüğü ve ellerinde başka olmadığı. Kargolanmayan ürün nasıl geri döner anlayabilmiş değilim. Aradığınızda bir müşteri hizmetleri yok, satış danışmanları sizi başka bir satış birimine yönlendiriyor ama telefon hep meşgul. Sizin daha geç saatte aramanızı rica ediyorlar. Size geri dönüş yaparız diyorlar ve dönmüyorlar. Büyük kozmetik devi firmaların iflas erteleme istediği şu günlerde bence firmaların müşteri hizmetlerine daha fazla önem vermesi gerekir hele de kurumsallaşmaya çalışıyorlarsa. Burada sorun ürün değil müşteriye gereken zamanda gereken bilgiyi vermemek hatta önemsememek. Bu arada online bilgi formlarına hiç dönmüyorlar bunu da not edeyim. İşin bir de ücret iadesi kısmı var bakalım kaç günde iade edilecek. Bu kadar çok internet mağazası varken bir daha kendilerinden alışveriş yapacağımı hiç sanmıyorum.

  • #2
    İnternette alışveriş yaparken bilinmedik veya referansı olmayan siteler ve dükkanlar üzerinden değil de N11 gibi bir çok dükkanın olduğu ve herhangi bir sorun veya problemde en kötü ihtimal karşınızda ulaşabileceğiniz satıcılar veya satıcıya ulaşamasanız bile direk olrak muhatap olabileceğiniz sitenin kendi müşteri hizmetleri olan yerlerden alışveriş yapmak daha akıllıca olacaktır. Daha önceden de bu şekilde pek çok ne idüğü belirsiz sitelerin şikayetlerine denk geldik. Ucuz bulduk diye veya piyasada olmayan bir parfümü bulduk diye hemen riske girmek bu şekilde sonuçlar doğurabiliyor. Umarım ücret iadenizi zamanında ve eksiksiz olarak alabilirsiniz

    Yorum


    • #3
      Sorun da zaten burada. Bahsettiğim firma bilinmedik bir firma değil. Kendilerinin Ankara, Antalya, Edirne, Kocaeli, Muğla ve Sakarya'da pek çok mağazası var ki bunların bazıları havalimanlarında. Bunu sıradan bir X firması yapsa anlayabilirim ancak burada Türkiye çapında mağazaları olan kurumsal (ya da olmaya çalışan) bir firma yapıyor. Ucuz buldum diye buradan alışveriş yapmam kadar doğal bir şey olamaz rasyonel bir tüketici isem. Çünkü mağaza ağı olan bir firmadan alışveriş yapıyorum sıradan bir online satıcıdan değil.

      Yorum


      • #4
        aaaa evet şimdi farkına vardım bende bir çok yerde mağazaları olan bir firma. ;Eğer bunlarda böyle yapıyorsa bu işin çivisi çıkmış demektir. Dün minty carrefour dan alışveriş yaparken kasiyerin yaklaşımından ve onu şikayet edip aldığı geri dönüşünden bahsetmişti. İşte burada global ve kurumsallaşmış bir markanın bu tip şikayetlerde nasıl yaklaştığını ve müşteri odaklı işletmeler olduğunu konuşmuştuk. Şimdi bu perfumepointi kime şikayet edeceksiniz de geri dönüş alacaksınız. Geçmiş olsun ve aklımızda bulunsun bizde uzak duralım. Teşekkürler bilgilendirmeniz için

        Yorum


        • #5
          Günerler kozmetik bünyesinde bir marka perfümepoint ve bir çok yerde mağazaları var.Bu tarz bir yaklaşım hiç hoş değil muhakkak,üzüldüm aslında.Kendilerinden çok alışveriş yapmışlığım var henüz mağaza zincirlerini açmadan hemde.Pendik viaport bedesten kısmında mağazaları vardı,sonra burayı kapatıp perfümepoint adı altında zincir mağazalar açtılar.Güzel indirimleri olurdu ve piyasada pek bulunmayan parfümler olurdu ellerinde.
          Demek ki bir çok noktada açıldıklarında ilgi ve alakayı geri plana ittiler,yazık olmuş.

          Yorum


          • #6
            Sabah siparişin iptalini istedim ve hala paketleniyor görünüyor, sipariş durumunu bile güncellememişler. Sanırım iade süreci de sorunlu olacak.

            Yorum


            • #7
              Hocam yaşadığınız duruma üzüldüm acikcasi.perfumepoint gunerler kozmetige ait bir magaza.turkiyedeki bazi magazalarin tedarikcisi durumunda.bircok havalimanında magazasi olan bir firma ve çok parfüm denedim magazalarinda.fiyat olarak ucuz bir firma değil benim bir alışverişim oldu bu mağazadan indirimlerine rastladım.urunu çabuk ve iyi paketlenmiş olarak gonderdiler.sizin basiniza gelen durumu ben lidyana'da yaşadım.indirimde olan bir parfümü sipariş edip onaylanmasindan sonra 1 haftaya yakın beklettiler tedarik sürecinde diye ama sonunda arayıp tedarik edemediklerini ve muadili bir ürün almami yada siparişi iptal etmemi istediler.

              Yorum


              • #8
                Evet güncelleme yapayım. Siparişimin üzerinden 2 hafta geçti. Hala paketleniyor göründüğü için yine ben aradım, düzelteceklerini ve iadenin ertesi gün yapılacağını söylediler geçtiğimiz hafta. Bugün itibariyle halen iade yapılmadı. Yine ben aradım saat 13:00 ve ilgili kişiler yemeğe çıkmış. Evet müşteri hizmetleri birimi yemekte. Şimdi az önce bir yetkili aradı ve iadenin yapıldığını bankadan kaynaklanan bir durum olabileceğini ve banka ile görüşüp bana döneceklerini söylediler. İlk kez bir iade sürecinde böyle bir şey yaşıyorum ama en azından nihayet bir yetkili arayıp bilgi verdi.

                Yorum


                • #9
                  Bilgi vermek için arayacaklardı, aramadılar. Ben aradım: Sorun bu firma nedense sanal kartla ya da kredi kartıyla yaptığınız işlemlerde iadeyi bildirmek için bankaya faks çekiyormuş. Aslında iade doğrudan karta yapılabilir niye böyle yapıyorlar bilemiyorum. Eğer faks bankaya ulaşmazsa vay halinize. Süreç hala devam ediyor. Bunları yazıyorum çünkü alışveriş yapacak olanlar olası bir tedarik sorununda ne yazık ki uzun bir iade sürecini de göze almalı.

                  Yorum


                  • uncle-benjen
                    uncle-benjen Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Hocam 2 yıldan sonra biraz alakasız olacak ama sorun çözüldü mü?

                • #10
                  Gelişmeleri takip ediyorum. Bu kadar uzaması sıkıntı yaratan bir durum. Umarım daha büyük sıkıntılara yol açmadan sonuçlanır nerdeyse 1 ay geçmiş siparişin üzerinden

                  Yorum


                  • #11
                    Evet ne yazık ki. Umarım dediğiniz gibi bir an önce sonuçlanır çünkü artık her gün kendilerini aramaktan sıkıldım. Yıllardır internetten alışveriş yapıyorum ilk kez böyle bir sorun yaşadım.

                    Yorum


                    • #12
                      bir kez izmir adnan menderesteki magazalarindan alisverisim olmustu. inanilmaz memnun kalmistim. epey yardimci olmuslardi.. ve bu yaklasimlari cidden cok kotu. umarim sorununuz cozulur.

                      Yorum


                      • #13
                        son 1 ay 2 defa online siparişim oldu. zamanında eksiksiz teslimi gerçekleşti. ürün orjinal.

                        Yorum


                        • #14
                          Şikayetvar. Com a bakmanız yeterli eleştiri yapmıyorum sonra teklam vs diye siliniyor. 2020 de en güvenilir 2 site önerebilirim ...
                          Son Düzenleme ali; 05-06-20, 16:38. Tarafından yapıldı. Reason: reklam içerikli paylaşım yapmayınız...

                          Yorum


                          • #15
                            Orjinal yazı sahibi: drjiwago View Post
                            Şikayetvar. Com a bakmanız yeterli eleştiri yapmıyorum sonra teklam vs diye siliniyor. 2020 de en güvenilir 2 site önerebilirim ...
                            E yine aynı şey olmuş. Şikayetvar sitesini baz alıyorsak sizin övdüğünüz yerler ile ilgili de orijinal olmayan parfüm satışı şikayetleri var. Neyse o değil de 2021 için de şimdiden *** yılı olacak diyebilir miyiz? *** yılı da olabilir ama bence ***bambaşka. Aslında başlık başka bir firmanın başlığı ve ben Perfumepoint ile ilgili konuşacaktım ama neyse ki *** en güvenilir site. Yeterince adını geçirdiğime göre..

                            Click image for larger version  Name:	binali-y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-veda-etti_1828826_m.jpg Views:	6 Size:	33.4 KB ID:	169694

                            Yorum


                            • Medea
                              Medea Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              teklam diye silinebilir
                          İşleniyor...
                          X