Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

dekantparfum.com.tr

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • dekantparfum.com.tr

    Aman yanlış anlaşılmasın, aman reklam olmasın vs gibi kendi kendime bir tabu olarak algıladığım bir başlık. Buraya onlarca güvenilir internet sitesi ismi, dükkan ismi başlığı açan biri olarak ismini yazdığım yerler reklam olarak algılanmıyor da neden eşimin sitesini yazınca reklam olarak algılansın.

    Bundan 7 yıl önce eşimin bana söylediği ''Şu parfümlerini instagramdan satayım da biraz azalsın, sen bunları ömrün boyunca kullanamazsın'' diyerek başladığı ve sonunda Türkiye'nin en büyük dünyada ise en büyük ilk 3 içerisinde olan bir dekant parfüm sitesine dönüşmesiyle devam eden bir yolculuk. Eşimin hali hazırda web tasarımcısı olması, benim E-Ticaret üzerinde 20 yılı aşkın tecrübemin, benim ilk okuldan onun ise benimle evlendikten sonra başlayan parfüm aşkımızın birleşmesi ile doğan bir bebek. Şimdi yanında çalıştırdığı 5 kişi ile hem istihdama katkı sağlayan hemde ülke ekonomisine katkıda bulunan bir şirket.

    3000 i aşan çeşidi, ülkemizde bulunması zor olan markaların bile bir çok çeşidi ile bulunabilir olması, profesyonel ve kaliteli hizmeti, uygun fiyatları ile parfümseverler için bir nimet.

    Markaların büyük bir çoğunluğunu direkt olarak kendi distribütörlerinden temin eden, TR de distribütrlüğü olmayan markaları ise yurtdışı satış noktalarından getirten orijinalliğine sonuna kadar kefil olduğum, gönül rahatlığı ile alışverişinizi yapabileceğiniz güvenilir dekant sitesi.

    Bu yazıyı neden yazdım?

    Hatırlayanlar bilir, eski forumda dekant alışverişi yapmak için ta Amerikadan sipariş verilir, siparişler yaklaşık 15-20 gün içinde elimize ulaşır ve merak ettiğimiz parfümü (eğer bu süre zarfında merakımız geçmedi ise) koklayıp deneyimlerdik. Şu anda ise merak ettiğiniz bir parfümün dekantına en fazla 48 saat içinde ulaşabilmek bu hobiye merak salanlar için büyük bir şans. Türkiye'deki parfüm hobisinin ve bilgisinin gelişmesine müthiş katkı sağlayacağını düşündüğüm için bu yazıyı buraya bırakıyorum.

    Site adresi: www.dekantparfum.com.tr

  • #2
    Fiziksel mağazanız var mı matrai?

    Yorum


    • #3
      Orjinal yazı sahibi: Rayiha View Post
      Fiziksel mağazanız var mı matrai?
      Mağaza mantığında kapı müşterisinin girdiği bir yer olarak değil ama yönetim ve operasyonun gerçekleştiği büyük bir ofisimiz var. Sizde izmirdesiniz sanırım Rayiha bir gün vaktiniz olursa mutlaka beklerim. Sizinle forum hakkında konuşmak istediklerim de var ☺️

      Yorum


      • #4
        Altuğ hocam bilakis reklam olsun, zîra biz parfümseverlerin aradığı böyle bir site, satış yeri değil mi? Ürün çeşidi çok, hep güncel, sahibi aramızdan birisi.. Şahsen siz ve duygu hanımın varlığından ve işlerinizden çok memnunum. Herşeyden önce güzel insanlarsınız. Allah Azze ve celle yolunuzu açık, işinizi hayırlı eylesin.

        Yorum

        İşleniyor...
        X