Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Vavana

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Vavana

    Bu marka ile ilk olarak Mudo mağazasında tanışmıştım. Ev kokularının yanında nefis bi' kolonya serileri de vardı.

    Talco Musk ve Tangerine Clementine'a bayılıp direk almıştım, şimdi sadece ev kokusu (çubuklu, mum) ve tekstil kokusu üretiyorlar sanırım. Kolonyalara dair bi' iz bulamadım.

    Ayrıca yeni bi' koleksiyon yapmışlar, ekrandan güzel kokuyor. Web adreslerini aşağıya bırakıyorum dileyenler inceleyebilir.



    - Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

  • #2
    Bir deneyelim bakalım Ne zamandır oda parfümü işine girmeyi düşünüyordum. Özellikle Zara Home'dan memnun kalmıştım.

    Yorum


    • Lagerfeld
      Lagerfeld Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      avalon hocam tercihinizi paylaşır mısınız (ev/tekstil), fikir edinmem açısından faydalı olacak.
      Özellikle tekstil kokusu arıyorum çünkü.

  • #3
    Lagerfeld hocam daha yenice gördüm yorumunu artık kusuruma bakma Zarada özellikle eğer çubuklu oda kokusu arıyorsanız Cedar ilk tercihim olurdu. Çok ferah ve doğala yakın bir kullanımı var. Muhtemelen yıl başı indirimi de olursa bir kutu olsun alınabilir. Zaranın tekstil için kullanılabilecek sprayleri özellikle tekstil için olanların performansı çok zayıf. Onun yerine oda kokusu kullanmak tekstil için de daha mantıklı. Ben tekstil için gingerbread kullanıyorum. Performansı dışında bir sıkıntım yok. Eğer bana çubuklu oda kokusu ve oda parfümü konusunda fikrimi sorarsan Cedar, Nordic Leather(bu bildiğin bentley man intense gibi bir kokuya sahip), Mystic Saffron (biraz daha şekerli bir koku zaten saffron dan biraz kendini belli ediyor ) olarak çok iyiler. Yayılımlarının ise ortalama 1-1.5 ay gittiğini söylemem lazım. Wild bamboo da hoşuma gitmesine rağmen daha nötr bir oda kokusu. Resmi işyerleri için uygun. Bu tanıma orange blossom da uyuyor. Orange blossom gerçekten isminin hakkını veren portakal turunçgil gibi kokan formal tarza uygun bir koku. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

    Özetleyecek olursam ; Evim için kullanacaksam ; Cedar , Mystic Saffron , Nordic Leather İş Yeri İçin : Orange Blossom veya Wild Bamboo

    Yorum


    • #4
      https://buenos.com.tr diye bir site görmüştüm bunlar ortam kokusu kurumsal koku ismi verilen bir hizmetle satış yapıyor. Sanıyorum ki Vavana da aynı şekilde mi yapıyor?

      Yorum

      İşleniyor...
      X