Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Masque Milano - Monte Cristo

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Masque Milano - Monte Cristo

    Click image for larger version  Name:	fr_montecristo.png Views:	1 Size:	107.8 KB ID:	31405





    Monte Cristo. Alexandre Dumas'nın 1844 yılında tamamladığı tarihi-macera romanıdır. İntikam duyguları üzerine kurgulanmış roman çoğunlukla Fransa ve İtalyanın güney adalarında geçer. İtalian bir parfümevi olan Masque Milano nun da bu klasik romandan esinlenip son derece erkeksi bir parfüme ismini vermiş.

    Parfüm 2013 yılındaDelphine Thierry tarafından tasarlanmış. Masque Milano markasının kaliteli işlerinden bir tanesi ve lokomotiflerinden biri diyebiliriz.

    Sert Karizmatik ve maço erkek kokusu.

    Asidik bir açılıştan sonra devreye giren rom ve odunsu notalarla güçlendirilmiş bir gövde kararında ve itici olmayan nemli hava yaratan bir hayvanslıkla iyi yedirilmiş kuru bir tütün ve sert topraksılık. Genel olarak bu şekilde özetlesem yeterli olacağına inanıyorum. Kalıcılık ve farkedilirlik ortalama değerin bir tık üstü. Genel beğeniye pek uygun değil. Ama farklılık isteyen beyefendilerin denemesinde en azından bir göz atmasında yarar var.

    Artık sadece 35 ml lik şişelerde satışa çıkacağından fiyatları ml bazlı olarak bir hayli artacak. bu yüzden 100 ml lik şişeler piyasadan tamamen tükenmeden alınması daha yerinde ve daha ucuz bir yöntem olacaktır.
İşleniyor...
X