Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Xerjoff Accento Overdose

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Xerjoff Accento Overdose

    Click image for larger version

Name:	xerjoff accento overdose.jpg
Views:	2761
Size:	20.2 KB
ID:	147047

    Xerjoffun bu sene çıkarttığı bombaya çok kısa bir göz atalım. Şunu iddia ediyorum ki çok kısa zamanda oldukça popüler olacak bir parfüm yapmış Xerjoff. Nasıl desem Aventusun bayan versiyonu olmuş gibi. Güvenilir, oldukça performanslı her daim kullanılabilecek, iltifat alabilecek, ağır olmayan, tatlılığı ile baymayan şık, lüks ve elegant bir parfüm olmuş.

    İsminin neden Accento olarak seçildiğini anlayamadığım bir parfüm oldu. Çünkü Accento da kullanılan asidik ve sulu meyvelerin yerinde bu parfümde yeller esiyor. Parfüm daha çok yasemin, müge gibi beyaz çiçekler üzerine kurulmuş bunun yanında daha çok olgun meyvelerin kurutulmuş ama tatlılığını içinde koruyan halleri eklenmiş gibi. Bu bütünden bakacak olursak sanki ismi Erba Pura Overdose olsa daha yerinde olacakmış gibi görünüyor.

    Her ne kadar unisex olarak geçse ve klasik Accento erkek parfümü olarak lanse edilse de Accento Overdose feminen tarafa daha yakın bir parfüm.

  • #2
    Erba Pura'nın aşırı yoğun meyveli yapısı beni bazen çok yoruyor ve üst üste asla kullanamıyorum. Fakat Accento Overdose'da bu durum törpülenmiş sanki. Meyveyi (Sanki ananas ve kırmızı meyveler var gibi içinde...) yine yoğun hissettiğim fakat beyaz çiçeklerle özellikle belirgin hissedilen bir yaseminle floral tarafa da kayarak yoğun meyvenin sıkıcılığını ortadan kaldırmış ve farklı bir hava katmış. Benim oldukça hoşuma gitti. Meyveli parfümlerde Erba Pura yerine bu parfümü tercih ederim sanırım. Bu arada kesinlikle feminen tarafa kaymış. Performansı da oldukça iyi.

    Yorum


    • matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Bana en fazla kendini hissettiren parlak, indolik olmayan bir yasemin oldu. Meyve notaları Accentonun aksine daha geri plana çekilmiş gibi. Parfümle şu anda 9. saate girdim halen buram buram burnuma vuruyor performansı ve koku tarzını (Koku benzerliği alakasız) Alexandria ile kıyaslama bile yapabiliriz.

    • parfümledans
      parfümledans Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Alınacaklar listeme çoktan girdi benim
İşleniyor...
X