Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #16
    Jo malone hedef olarak uzakdogu pazarina yonelik kokular yapıyor.Genellikle burdaki profil hafif kimseyi rahatsız etmeyen kokular uzerine.Jo malone ozellikle Cinde en cok tercih edilen marka.Cok iyi pr calismasi yapiyorlar influencerlarin hepsi marka nin urunlerini paylasiyorlar.Yani markanin olayi dogal koksun kalicilik kimsenin umrunda degil.

    RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

    Yorum


    • #17
      Orjinal yazı sahibi: stormwinder View Post
      Jo Malone ya ticaretten anlamıyor ya da en ufak ticari kaygıları yok. Kazanacağımızı zaten kazanıyoruz deyip keyif almak için yapılıyorlar bu işi.

      Piyasadaki en güzel yazlık kokulardan biri Wood Sage Sea Salt. İnsanlar sadece çok güzel koktuğu için yarım saat sonra kokudan eser kalmayacağını bile bile 6 senedir 80-90 $ ödüyorlar şişesine. Performansını çok değil biraz artırsalar satış rekorları kıracaklar belki ama belli ki umurlarında değil.

      Creed de biraz böyle mesela. Büyük şirket. Elbette para kazanmak için yapıyorlar bu işi ama öncelikleri parfümlerinin güzel kokması. Kalıcılık, yayılım hiçbir zaman rakipleri kadar olamıyor ama bununla ilgilenmiyorlar. Benim kokum bu, işine gelirse diyor Creed.
      Performansı çok uzun olan parfümler bitmiyor ki, ayrıca yoğun oluyorlar ve bu durum insanı bunaltıyor. Bir daha uzun süre kullanmak veya koklamak istemiyorsun. Tobacco Vanille, Interlude, eski formül Amouage Epic mesela benim kış aylarında kullandığım 5-10mlyle bile yeterince doyduğum parfümler.. Bir daha şişelerini falan alır mıyım, sanmıyorum ..

      Ama Jo Malone'dan Creed'den bir şişe bitirince, Aventus bitince, MI bitince, GIT bitince alınıyor. Jo Malone için de geçerli bu, fas fas sık bitir yenisini al. Bence gayet de ticaretten anlıyorlar, ve doğru ürün konumlandırması yapmışlar bu sayede de tekrar tekrar alabiliyorsun, özlüyorsun. Çok daha kalıcı ve performanslı parfümler olsalar aynı tadı vermezler.. Parfümün bitişini sönüşünü görmek de ayrı bir zevk bence..

      Yorum

      İşleniyor...
      X