Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Creed Aventus

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #61
    Orjinal yazı sahibi: xPixa

    Evet alıyorum ama öyle abartıldığı kadar değil açıkçası. Herkesin zevki farklı olabiliyor ama sahip olduğum kokular arasında en çok sorulan ve övgü aldığım koku Aventus. Buna rağmen yine de Aventus aşığı bir kişi değilim. Ayrıca belirtmek isterim ki soğuk havalarda daha çok övgü alıyorum. Dumanlı batchleri çok daha güzel meyveli olanlara göre. Size tavsiyem Vintage zaten bulmak imkansız(11-13 arası), bulabilirseniz 14D01,15X01,15Y11 ve 17R01 dumanlı batchlerden birini almanızı tavsiye ederim.
    Batch önerileriniz için ayrıca teşekkür ederim mutlaka değerlendireceğim.

    VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

    Yorum


    • #62
      Yeterli stoğum olduğu için 2018 hiç denemedim. 14 öncesi bulmak imkansız gibi bir hal aldı. 14M01-14L01 leride ilave edelim. Son olarak Klonlar aventusun yerini dolduramıyor malesef.

      Yorum


      • #63
        Ben de açıkçası 18D01 batchini sormak istiyorum. Dekant ya da sample hiç fark etmez kullanıp deneyimleme fırsatı olan var mıdır? İnternette neredeyse yok denilecek kadar çok az yorum buldum, yorumlar da tatmin edici değildi açıkçası.

        Yorum


        • hlttmz
          hlttmz Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Dumansı olayını kavrayamadım bir türlü, dumansı olanların daha kötü olduğunu sanıyordum..

      • #64
        18b11 aldım huş&meyve dengeli part lakin kalıcılık rezalet 2 saat bile sürmüyor Aventus koca bi balon arkadaşlara tavsiye etmiyorum.

        Yorum


        • #65
          atua Sizin burnunuz kokuya alışmış olabilir mi hocam? Belki çevreniz kokuyu alabiliyordur. Bir de bu aventuslarda yıllandırma olayı olabiliyor. Belki şehir efsanesidir belki de doğrudur. Şişeyi biraz bekletip birkaç ay hatta yıl sonra tekrar kullanımı test edebilirsiniz.

          Yorum


          • #66
            Şehir efsanesi bana kalırsa

            Yorum


            • #67
              Aventusun bir çok klonunu denemiş birisi olarak, en sevdiğim dumansı batch'e en yakın olanının Adnan B.- Noir olduğunu söyleyebilirim. Türkiyede bildiğim kadarıyla bulunmuyor ama yurt dışından çok uygun fiyatlara getirebilirsiniz.

              Yorum


            • #68
              Kendine kokan parfümlerden.. Sıkıyorum, asansöre binip garaja iniyor, yürüyüp aracıma biniyorum, çalıştırınca o kadar parfüm uçmuş oluyor..

              Ama çevre beğeniyor, eşim beğeniyor, ben hariç herkez kokuyu alıyor..

              Koku koku için midir, koku insan için midir, süreniz başladı tarzı bir sorunsal oluşuyor.. Aventusun kulakları.. (EŞŞEK KULAKLARI )
              Son Düzenleme uncle-benjen; 08-11-19, 14:09. Tarafından yapıldı.

              Yorum


              • #69
                2012 vintage sini buldum aventusa sanki yeni başlamış gibiyim yazın yeni batch sonbaharda vintage 2 farklı koku aynı hissiyat

                Yorum


                • #70
                  2015-2016-2017 deneyimleyen biri olarak gayet sevilebilir güzel bulurken 2018 ise benim için hayal kırıklığı oldu 2018 den sonra gercekten soğudum
                  2019 deneyen varsa deneyimlerini dinlemek isterim

                  Yorum


                  • #71
                    HoS splitinde Can hocanın paylaşımı aventusseverler için baya faydalıydı. Split arşive gider unutulur, batch incelemeleri burda her daim bulunsun bari.

                    Form Responses Submit your batch reviews here:,<a href="https://goo.gl/forms/0NPb8C4oL8">https://goo.gl/forms/0NPb8C4oL8</a> Batch Year ,Batch Code,How much PINEAPPLE?,How much BLACK CURRANT?,How much BERGAMOT?,How much APPLE?,How much BIRCH?,How much SMOKE?,How much PATCHOULI?,How much OAK MOSS...

                    Yorum


                    • #72
                      Abartılmış bir balondan ötesi değildir deyip geçiyorum. Overrated scent. 1623 tane kopyasını bulabilirsiniz. Reyane insurrection 2 pure, club denuit intense man armaf, al haramain L'aventure, montblanc explorersa bunlardan sadece birkaçıdır. Bence bunu ve br540ı piyasadan yok edip tarihin tozlu sayfalarına atmalılar. Nasolsa klonları var isteyen klon sürsün. Christian Dior midnight poisonı yok et givenchy very Irresistible for meni kaldır(bunu hiç koklamadım malesef) sonra da piyasaya bazı kokular sürüp acayip reklam yap. Erkeğin koltuk altı kokusunu maskelemeye uğraşırken deodorant sıkması rollon sürmesi gibi kokuyor. Ananas 🍍 limon 🍋 bergamot falan. Kadınların da hepsi bayılmıyor. Bu algı çok yanlış!

                      Yorum


                      • #73
                        19P11 batch hakkinda bilgisi okan var mi ?

                        Yorum


                        • #74
                          Bir ara hem meyveli hem de dumanlı batchlerden denemek istiyorum.

                          Yorum


                          • #75
                            Orjinal yazı sahibi: _sefa_ View Post
                            HoS splitinde Can hocanın paylaşımı aventusseverler için baya faydalıydı. Split arşive gider unutulur, batch incelemeleri burda her daim bulunsun bari.
                            Aventus'un rezillik tablosu. O kadar para verip alacağım ve sürprizle karşılaşacağım. Sevenine saygı duyuyorum ama o parayı verdikten sonra bildiğim kullandığım kokudan farklı bir şey çıkarsa bir yıkın olur benim için

                            Yorum

                            İşleniyor...
                            X