Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Parfüm İndirim ve Fırsatlar

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Beymen % 15 indirmli bazı parfümlerde. İndirim derken 2-3 ay öncesinin fiyatlarına geri dönüş yapmış değişen bişey olmamış malum dolarda düşerken gerçek bir indirim yapabilirlerdi.

    Yorum


    • cantona8
      cantona8 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Mümkün mü hocam?

  • Gerçekten de, döviz düştükçe fiyatlar artıyor. Fiyatların düşmemesini anlayabiliyorum ama neye istinaden geliyor bu zamlar. Designer'ların 100'lük EdP'leri 1500 TL. sınırına geldi. Beymen indirimi zamla peşinen geri alıyor. İndirim yaptığı görülmemiş Dior bile kendi sitesindeki özel seriyi zamlandırmış. Uzay'da takibe aldığım ve hiç indirime girmeyen parfüme de zam gelmiş. Yazık gerçekten, insanı güvendiği firmadan soğutuyor bu şark kurnazlıkları.

    Döviz düşerken fiyat yükseltenler, etiketlerine başka bahaneler bulabilecekler mi bakalım.

    Yorum


    • cantona8
      cantona8 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Ben isim vermeden söyleyeyim ama bindirimlerle başımız gerçekten dertte... Fiyat sorduğumda "kur çok yükseldi ya" cevabını aldığım yerler, kur düştüğünde de fiyatlarında hiçbir esneklik yapmıyor. Tabi tersine zam gelmesi cabası Hoş bir durum değil benim kanaatimce. Ülkede her sektör aynı şekilde nerdeyse....

    • Rayiha
      Rayiha Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Tam da onu demek istedim cantona8 . "Kur çok yükseldi" geçerli bir gerekçe olarak görülebilir, firmanın yüksek kurla aldığı malı kur düştü diye daha ucuza satması da beklenemez, ama kur düştükçe artan fiyatlara anlam veremiyorum.

  • Orjinal yazı sahibi: Rayiha View Post
    Gerçekten de, döviz düştükçe fiyatlar artıyor. Fiyatların düşmemesini anlayabiliyorum ama neye istinaden geliyor bu zamlar. Designer'ların 100'lük EdP'leri 1500 TL. sınırına geldi. Beymen indirimi zamla peşinen geri alıyor. İndirim yaptığı görülmemiş Dior bile kendi sitesindeki özel seriyi zamlandırmış. Uzay'da takibe aldığım ve hiç indirime girmeyen parfüme de zam gelmiş. Yazık gerçekten, insanı güvendiği firmadan soğutuyor bu şark kurnazlıkları.

    Döviz düşerken fiyat yükseltenler, etiketlerine başka bahaneler bulabilecekler mi bakalım.
    Hocam kur düştükten sonra fiyatlar düşmüyor birde kur eski seviyesine gelince , düşmemiş fiyata zam geliyor diyorduk şimdi kur düşse bile direkt zam! Şaka gibi gerçekten her şey haram artık ! Ne bir hobi kaldı ne bir zevk...

    Yorum


    • https://www.gratis.com/hermes-terre-.../urun/10073597

      Erkek arkadaslara...

      SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

      Yorum


      • indirim değil bindirim haberiyle geldim sephora’da ek olarak yüz tl binmiş her parfüme, istisnasız her parfüme! otuz em el libre 475 TL ??????

        Yorum


        • furkan1001
          furkan1001 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Şu an için resmî gazetede vergi artışı gibi bir durum yok, yakında ikinci el araba satışlarına kasko bedeli üzerinden vergi gelecekmiş bu tür garipliklerin olduğu bir sistemden her türlü vergi artışını beklemek normal olmalı artık 😀

        • Rayiha
          Rayiha Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Zamanında aldıklarım iyice kıymete bindi, yedeklemem mümkün değil şu fiyatlarla.

        • cantona8
          cantona8 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Beymen demisken... sirf daha uretilmeyecek diye bir parfumun (roja dove enigma pour homme edp) fiyatinin tam 2 katina cikarilmasi gibi bir yaratici donanimhaber ticari zekasina sahip beymen i tebrik ederim. Normalde uretimi duran urunler ucuza satilip elden cikartilir ki roja dove un kendisi bile 100luk siselerin uretimi durdurdugunda onlari elden cikartmak icin safis sitesi kurup butun depoaunu bosaltmistir, biz de saat yonunun tersine isliyor bu isler nedense. Hem de gozleri kanatircasina...

      • Farkı anlamanız açısından.. Çok değil bi iki ay önce indirimden idole intense 25ml 281 tl’ye almışım sephora’dan.. Şimdi 490!! İdole intense 25ml’e 490 kim niye versin??? Çok şaşırdım açıkçası..

        Yorum


        • Swann
          Swann Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Rayiha.. Evet indirim yapilacakti elbette fakat benim soylemek istedigim bu indirimsiz binen fiyatlar degismeyecek.. Idole Intense 490 olarak kalacak mesela..
          Ayrica helal olsun guzel indirmisler.. Beymen yuzde on bes yapmis mesela.. O degil de sevgili Rayiha, gozum clarins, givenchy maskaralarinda kaldi resmen bi bakin derim guzel dusmusler.. Makyajdan kisip parfume verdigime yanarim neyse ki stoklamistim baya makeup’s!

        • Rayiha
          Rayiha Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Evet Swann, Beymen eskiden sitede dolaşırken sürpriz %20 kupon verirdi, şimdi özel zamanlarda %15. İndirim öncesi üstelik kur düşerken fiyat yükseltmelerine sinir oluyorum, %20 deyip reel olarak %10-15 indirim yapmış oluyorlar... Neyse ki ruj sürmek dışında pek makyaj yapmazdım, maskeyle artık onu da süremiyorum malum Biraz cilt bakımına yatırım yaptım bu ay, en iyi fiyatı en güvenilir yerden bulacağım diye hayli araştırdım, neyse ki güzel bir alışveriş oldu. Bakımın da makyajın da fiyatları hayli uçuk artık.
          Son Düzenleme Rayiha; 06-03-21, 22:29. Tarafından yapıldı.

        • Swann
          Swann Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hayirli olsun aldiklariniz !🌷❤️🎈

      • Sephora’da Spicebomb 1000 TL. Bir daha da uğramam, zaten içerde hiç müşteri görmüyorum AVM’lerde koca koca mağazalar birsürü çalışan. Tekin Acar’ın ardından yolcu mu acaba.

        Yorum


        • Fiyatlar gerçekten çok tutarsız Türkiyede almak istediğimiz parfümler split de bile ml olmus 30 40 tl. Yurt dışı sitelere bakıyorum 120 130 pounda lyric man zaman zaman oluyor ,burda soruyoruz 1900 2200 2300 fiyat verenler var , molecule 01 bakıyorum 60 pound ,burda 1000 tl gerçekten çok acayip geliyor bana.Kendi açımdan bu hobiye devam edebilmem için anca indirim zamanları gerçekten indirim yapan mağzalardan alışveriş yapmam lazım veya yurt dışında yaşayan akrabalara yalvarıcaz.


          Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

          Yorum


          • özgüröz Sıkıntının Türkiyenin genel probleminden kaynaklandığını düşünüyorum. Her şey çok fahiş fiyata satılıyor. Koyulan kar oranları abuk sabuk. Bunun sadece vergiyle de alakası yok Avrupa da vergilerin çok çok yüksek olduğu bir bölge. Türkiye de bakıyoruz büyüğünden küçüğüne her mağaza %50'lere varan indirimler yaptıktan sonra dahi ürünü gayet de yüksek karla satıyor. Ben de doğal olarak Türkiye deki esnafın parfümün üreticisinden daha fazla kazanmasını rahatsız edici buluyorum.

            Yorum


            • Makyaj Trendi'nde Serge Lutens'lerde %50 indirim var.
              Bir de çoğu mağazada Anneler Günü indirimleri başlamış.

              Yorum


              • Boyner'de Dior ve Guerlain da dahil olmak üzere pek çok parfümde %50 indirim var, çoğu parfüm en az %20 indirimli.

                Yorum


                • Makyajtrendi sitesindeki Narciso'lar %50 indirimli.

                  Yorum


                  • Döviz kuru bir süredir sabit ama genel olarak fiyatlar yükselmiş. Hatta 50'lik Guerlain'lar 1000 TL olmuş. Sebebini çözebilen var mı?

                    Yorum


                    • Orjinal yazı sahibi: Rayiha View Post
                      Döviz kuru bir süredir sabit ama genel olarak fiyatlar yükselmiş. Hatta 50'lik Guerlain'lar 1000 TL olmuş. Sebebini çözebilen var mı?
                      Kur ile fiyat yükselir ama kur düşünce fiyat düşmez. Kanun gibi bir şey bu galiba.

                      Yorum


                      • Rayiha
                        Rayiha Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Bu zamlar son birkaç günde geldi, kur 1 au öncesinden düşük ve 1 ay öncesini hiç geçmedi takip edebildiğim kadarıyla. Ama fiyatlar sürekli yükselişte. Bilmediğimiz vergiler mi eklendi, yükseldi, bu artışları çözemiyorum.

                        Yatırımlarımızı parfüm üzerinden yapabilseydik çok kazandıran araç olurdu 🤗

                    • Orjinal yazı sahibi: sserkan View Post

                      Kur ile fiyat yükselir ama kur düşünce fiyat düşmez. Kanun gibi bir şey bu galiba.

                      Click image for larger version

Name:	Ekran Resmi 2021-08-23 16.33.33.png
Views:	715
Size:	61.3 KB
ID:	203408

                      Yorum


                      • Rayiha
                        Rayiha Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        İnmiyor bizde, rüzgar estikçe tüy gibi uçuşuyor.

                      • Medea
                        Medea Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Bazı takip ettiğim ürünlerde, dövizin aşağı yönlü hareketiyle ufak tefek düşüşler yaşandığını görmüş olsam da genel olarak, özellikle son 3-4 yıldır pek fiyat indirme eğilimi oluşmuyor. Bunun nedeni, piyasanın ve hatta halkın para politikalarına güvensizlik duyması, döviz düşüşlerinin geçici olacağını düşünmesi. Zaten öyle de oluyor. O yüzden düşüşlerde hem döviz tevdiat hesapları yükseliyor hem de fiyatlarda aşağı çekme pek görülmüyor. Aslında, belki de farkında olmadan doğru bir benzetme yapmış oluyorsunuz. Yani piyasa rüzgar estiğini düşünüyorsa o tüy düşmez.
                        Son Düzenleme Medea; 24-08-21, 02:19. Tarafından yapıldı.
                    İşleniyor...
                    X