Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • YSL Y Edp , modası geçmez

    Yorum


    • Sabah sabah şöyle bir ferahlık gelsin dedim ve terre d'hermes eau tres fraiche kullandım. Gerçekten oldukça ferah ve enerjik bir parfüm . Bu arada üretimi sonlandırıldı ve yerine terre d'hermes eau givree getirildi. Bu yüzden sevip de elinde olanlar keyfini sürsün derim.

      Yorum


      • Birkaç gündür Spellbound kullanıyorum. Etraftan çok güzel tepkiler aldım. Hiç tanımadığım kişiler bile parfümüme iltifat edip adını sordular. Bir arkadaşım melisa çiçeği gibi kokuyorsun dedi. Başka biri sakız gibi kokuyorsun dedi. Ama herkesin ortak söylediği, parfümümün çok güzel koktuğu. Bu beni gerçekten çok mutlu etti. Sophia Grojsman parfümlerini zaten çok seviyorum. Çok modern olmayabilirler ama sıkınca kendimi çok huzurlu hissetmemi sağlıyorlar. Etraftan da sıklıkla iltifat alıyorlar.

        Yorum


        • Madigan Fresh

          Yorum


          • Bugün kendimi şımartayım dedim, Shalimar Initial kullandım. Daha Türkiye’ye gelmeden rüyalarıma girmişti. Kokladığım anda da hayran olmuştum. Arada açıp kokluyorum. Çoğu zaman kullanmaya kıyamıyorum.

            Yorum


            • Selin, Çiçek Buketi Kolonyası

              Korona salgını öncesinde de yanından kolonyasını eksik etmeyen biriydim, özellikle de sıcak yaz günlerinde. Son yıllarda kolonyaların çeşitlenmesine en çok sevinenlerden olabilirim. Bu yüzden kolonya ihtiyacı olduğunda yeni kokuları denemeyi de seviyorum.

              Selin yıllardır severek kullandığımız bir markaydı, limon kolonyasının yanı sıra Gül Bahçesi kolonyasını da çok severek kullanıyordum. Yalnız pandemi ile birlikte alkol sıkıntısı nedeniyle hammaddelerde farklılaşma olacak ki, son dönemlerde kolonyalarında alkolden geldiğini düşündüğüm acı ve hoş olmayan bir koku alıyordum. Yine de Selin'in mevcutların ambalajını değiştirdiği kolonya serisine yeni eklenen iki yeni ürününü denemek istedim.

              Çiçek Buketi, 80 derece, klasik kolonya konsantrasyonunda. Denediğim ilk andan itibaren çok tanıdık geldi, ilk aklıma gelen Dior Blooming Bouquet oldu, isim benzerliğini ise daha sonra farkettim. Oldukça hafif ve tatlımsı bir koku. Yayılım ve kalıcılık ortalama limon kolonyası kadar. Ve en güzeli de, son zamanlarda limon ve gül kolonyalarında peyda olan o kimyevi kokuyu almadım. Blooming Bouquet havasında çiçeksi bir kolonya kullanmak isteyenleri mutlu edecektir diye düşünüyorum.

              Yorum


              • Mona di Orio Jabu (discontinued) kullandım. Kargo sırasında biraz akmış ve boşa gitmesin diye düşünüp koluma ve elime süreyim dedim. Kullanılan meyveler, beyaz çiçekler ve odunsu notalar birbiriyle oldukça uyumlu ilerliyor. Orta ve sonlarına doğru güzel bir pudramsı kısım yakaladım ve tonka, kompozisyonu bozmamış. İçeriğine baktığımda ise en çok ylang ylangi hissettiğimi söyleyebilirim. Kalıcılık ve yayılımı diğer denediğim Mona di Orio'lara göre bir tık daha yüksek sayılır. Umarım Oiro, Amyitis, Carnation ve Chamarré'yi de bir gün denerim.

                İçeriğinde "amyris" mevcutmuş ama bunun koku karakterini bilen arkadaşlar var ise bilgilerini paylaşması durumunda çok mutlu olurum.

                Yorum


                • Old Spice EDT

                  Yorum



                  • 80'lerden başka bir hazine daha,Olinka Grandiosa



                    Yorum


                    • Rayiha
                      Rayiha Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Reklam müziğini sözleriyle hatırlıyorum. Çocuk hafızası

                  • Sabah için Orange Sanguine ile Molecule 01'i birleştirdim. Kalıcılığıda artmış oldu. Taze sıkılmış portakal suyu gibi kokmak isteyenler mutlaka Orange Sanguine'e baksınlar Özellikle sıcak havalarda oldukça neşe verici bir parüm

                    Yorum


                    • Akşam serinliği içinde FM - Music for a While, ismiylede kokusuylada gönlümde yer etmiş bir parfüm. Çok farklı bir fougere yorumu. Benim denediklerim arasında büyük ihtimalle en çok beğendiğim çünkü klasik ve sıkıcı olabilen fougere yapısına açılışta meyveler, çoğunlukla ananas, altlarda da şekerli bir tatlılık eklenmiş. Sonuç harika olmuş

                      Yorum


                      • Günlük iş koşturmacası içinde yeşil yapraklı taze gülleri, temiz misk ve buruk anjelikası ile YSL Blouse kullandım. Sıcak havalarda tazeliği ve temizliğiyle ferahlatan bir parfüm. Hatta bir yorumda "sıcağı kesiyor" ifadesinin geçtiğini hatırlıyorum, gerçekten de asfalt sıcağında ağaç gölgesi bulmuş gibi bir his yaratıyor.

                        Evde ise günün tortusundan arındıktan sonra HdP Blanc Violette. Bu parfümü kullandıkça daha çok sevmeye başladım. Aşırı sıcaklar hariç her mevsime uygun, tatlılığı kararında, yine yeşil yapraklı bir menekşe kokusu. Pudralı ve hafif tozlu dokusu arkaplandaki temiz miskle birlikte yeni yıkanmış ve henüz ütülenmiş giysilerin sıcağından yayılan kokuyu anımsatıyor. Çok huzurlu, sakin, iyi hissettiren bir parfüm.

                        Yorum


                        • Ombre Rose EDP kullandım. Bayılıyorum bu parfüme. Molfix in ıslak mendiline benzetiyorum kokusunu. Çok masum, çok bebeksi..

                          Yorum


                          • RL Safari

                            Yorum


                            • RL Safari kullandım.

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X