Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tom Ford'un Bir Sonraki Devşirmesi Hangisi Olur

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Tom Ford'un Bir Sonraki Devşirmesi Hangisi Olur

    Tom Ford en son Costa Azzurayı da Private blend koleksiyonundan klasik koleksiyonuna devşirerek bu alanda Ombre Leather ve Beau De Jour dan sonra 3. parfümünü sınıf değiştirmiş oldu. Görünen o ki bu hamlelerine devam edecek.

    Sizce bir sonraki devşirme parfümü veya parfümleri hangisi olacak?

  • #2
    Tuscan Leather ve Tobacco Vanille ile satış patlaması yaşayabilirler. Bu parfümleri ucuz ve eski hallerine benzetirlerse yıkılır buralar.

    Yorum


    • #3
      Bence Oud Minarale olacak. Bu benim görüşüm ama tarz oalrak çoğunlukla bu tür parfümleri tercih ediyor Tom Ford

      Plase ise Vanille Fatal

      Yorum


      • furkan1001
        furkan1001 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bu tabiri sevmiyorum ama özel seride kıyıda köşede kalanları signature seriye alarak hem göz önüne çıkartıyor hem satışlarını artıyor başarılı strateji.

    • #4
      Üretimi durdurulandan getirse çok iyi olur.
      Plum Japonais'ı görmeyi çok isterim.
      Vanille Fatale'da signature seride çok tutulur bence.

      Yorum


      • #5
        plum Japonais harika olur

        Yorum


        • #6
          Tasarımcı piyasasında da görülen oud trendinden dolayı matrai hocamın Oud Minarale seçimi kulağa gayet mantıklı geliyor hatta iddia buna 1.75 gibi oran verirse net basılır. Bu mantıkla Oud Fleur da olabilir... Belki Musk Pure olabilir (Narciso'nun Pure Musc'a rakip olarak, pazardaki bu pastadan bir pay kapmak için) ama oranı 3.50 civarı olur büyük ihtimalle.

          Ayrıca Grey Vetiver'in EDT.sini geri döndürseler iyi olur; yabancı forumlara, yorumlara göz atıldığında kullanıcılarda "EDT.si EDP'sinden daha başarılı parfümler" başlığına girecek tarzda etki bırakmış olması dikkat çekiyor.

          Costa Azzurra başlığına yazdığım sebeplerden ötürü, Signature Koleksiyonu'na Tuscan Leather, Tobacco Vanille, Oud Wood'ların falan çekilmesi bunlar hayal, gerçekçi olmak gerekirse imkansız, iddiaa bunlara bahis bile açmaz.

          Ben de eski ekol kokuları seven birisi olarak gönlüm Italian Cypress, Fougère Platine, Fougère d’Argent gibi parfümlerden yana ama mesela Fougère Platine, Tom Ford Beyefendinin fav parfümlerinden biri olduğu için onun da Signature'a katılması çok düşük ihtimal, ben pek sanmam.

          Özetle bu durumda Oud Minarale ve Oud Fleur'a çifte şans mantıklı seçim olacaktır, sürpriz kuponlara Musk Pure veya karşılıklı gol yazılabilir. (Yatırım tavsiyesi değil, kendi görüşlerimdir.)
          Son Düzenleme Aryan; 15-01-21, 10:30. Tarafından yapıldı.

          Yorum


          • #7
            Plum Japonais,Italian Cypress ikili gelse süper olur, ama bende oudlu bişeyler bekliyorum keşke London gelse...

            Yorum


            • Selective44
              Selective44 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Bende london kısmına kesinlikle katılıyorum. .

          • #8
            Tuscan Leather, Oud Wood veya Tobacco Vanille gibi parfümlerin geleceğini bende sanmıyorum, Noir de Noir veya Tobacco Oud tercihleri olursa büyük yankı uyandırabilir

            Yorum


            • #9
              Fleur de Chine ve Shanghai Lily gelecek sanırım

              Yorum


              • #10
                Aslında Venetian Bergamot da hiç fena olmazdı.

                Yorum


                • #11
                  Bence klasik serisi zayıf ürün gamı olarak. Yani zibilyon kadar private serisi var ama diğerlerinde Orchid ve Noir serisinden başka bir şey göremiyorum. Men'den hiç hoşlanmadım zaten Grey Vetiver, Sahara Noir, Violet Blonde uçuruldu. Geçen yıl bir Metallique gördük orijinal bir iş o da pek de tutmadı sanıyorum. Şimdi private'dan buraya parfüm devşirmeye başladılar. Bence Neroli Portofino serisi fiyat performans olarak zaten en zayıfların arasındaydı burdan bir iki parfümü Signature'a çekmeleri mantıklı, sonra da o seriyi private'dan uçurabilirler bile. Gerçi yurtdışındaki satış grafiğini bilmiyorum bazı parfümlerin sadık alıcısı olabilir. Soleil Blanc'la bir iki çeşit oynadılar onu görebiliriz belki klasik seride. Kimbilir Jasmin Rouge, Tobacco Oud , Patchouli Absolu görürüz belli mi olur.

                  Yorum

                  İşleniyor...
                  X