Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Masque Milano Russian Tea
    Çok güzel bir parfüm. Ben daha çok deri ve çay kokularını duyumsuyorum birazcıkta nane. Performansına gayet yeterli. Masque Milano markasıyla ilgili mutlu bir haberde vereyim az önce İnstagramda gördüm Nokta kozmetik Muhip bey bu markayı yakında Türkiye pazarına sokacakmış. Kendisini böyle bir markayı Türkiye’ye getirdiği ve biz parfüm severlere sunduğu için tebrik ederim. Hayırlı olsun. 🙂

    Yorum


    • izeq0625
      izeq0625 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      güzel bir haber ama 100 Luk şişeler olmayacağı için ml daha pahalı olur sanırım, favori parfumlerimden

    • furkan1001
      furkan1001 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Burası Türkiye hocam burada ucuz olan bir şey var mı? 🙂 ben markanın Türkiye’ye giriş yapmasını bile çok olum bir gelişme olarak görüyorum. 🙂

  • Atelier Rebul Nerolie Poudree

    Forum dışından aldığım dekantlardan biri. Kadın parfümü ama; dekantı aldığım kişi erkeklerde kullanabilir deyince tamam onuda denerim dedim. Sanki bebek ürünleri ile yıkanmış, pudralanmış sonrada giydirilmiş bir bebeği kucağınıza vermişler gibi kokuyor. Bebek gibi kokuyorsunuz. Elbise üzerinde baya sentetik başlayıp sentetiklik devam ediyor, ten üzerinde ise sentetiklik giderek azalıyor (koku tene yakın kalıyor ara sıra burnunuza geliyor.). Ben bir erkeğe yakıştıramam bu kokuyu ama kadınlar (dekantı gönderen kişi kadındı) erkeklerin bebek gibi kokmasını seviyor galiba.
    Son Düzenleme junleon; 20-02-21, 17:06. Tarafından yapıldı.

    Yorum


    • İki üç gündür arka arkaya Manos Gerakinis İmmortelle kullanıyorum.Acılista burnumu büken o baharatların muazzam bir hızla boğucu etkilerinden sıyrılmalarıni ama sonrasında kompozisyon içinde hafif hafif süzülmelerini, sonraki safhalar boyunca sürüp giden otsu aromanin tatlılığın canımızı okumasına mani olmasını çok seviyorum.

      Immortelle basit bir kompozisyon, öyle şaşırtıcı katmanları yok ama ben yeterince memnunum ortaya çıkmış işten.

      Yorum


      • ADP Sandalo kullandım


        Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

        Yorum


        • kilian angels share her geçen gun dahada çok hoşuma gidiyor, en çok sevdiğim boozy parfümlerden biri oldu, kilian angels share in çok bagirmamasi kullanılabilir olması kilian angels share in artısı bence

          Yorum



          • Zoologist Squid
            Aslında bunu almamı sağlayan rengiydi .Rengiyle de uyumlu bir koku Bileğime sürdüm bunuda ,denizin o kirli havası verilmis açılışta hissediliyor yazlık gözüküyor ama o tütsü kullanımı yazın o kavurucu sıcakta zorlar bence insanı yaz haricinde hafif serin havalarda daha iyi olur bide durdukça daha iyi hale geliyor gecisler iyi ,güzel farklı bir iş 7/10

            Yorum


            • Maitre Parfumeur et Gantier Garrigue kullandım. Creed GIT ile benzer hatlara sahip olduğunu düşünüyorum ama orta ve son kısımlarında farklı yönlerini göstererek ilerliyor. Garrigue biraz daha herbal denebilir. Performansı da fena değil. Sıcak havalarda güzel gider.

              Yorum


              • Naomi Goodsir | Cuir Velours
                ana tema olan süetten bir an bile ayrılmadan; baş ve ortada hafif pembe ince tozlu tatlılık; ortadan itibaren yine kuru tozlu hafif yanık tütün süetin hemen arkasından eşlik ediyor. deri temasından farkını açık şekilde hissettiriyor. kıyafette yakından koklandığında dip kısımlarda barut tarzı akor da yakalıyorum. tatlılık makyaj çantası efekti gibi değil çok daha sade ve tek boyutlu. neredeyse süssüz ultra gerçekçi bir süet. ölmez otu kullanımı oldukça dengeli.

                edit: kıyafetteki barut efektinin 10 gün önce sıktığım Myhts'den kalma olduğunu anladım. halbuki ondan sonra yıkanmıştı, ilginç bir şekilde hala o barut kokusu duruyor. yayılmasa bile bu kadar kalması çok hoş değil bence.
                Son Düzenleme Asaid; 20-02-21, 19:34. Tarafından yapıldı.

                Yorum


                • Montale oud tobacco yayılım ve performans başarılı.

                  Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

                  Yorum


                  • pdm pegasus

                    Yorum


                    • Roja - Elysium Cologne

                      Yorum


                      • Manos Gerakinis - Immortelle

                        Yorum


                        • SULEKO... BABA YAGA

                          Fındık bahçesi otlardan temizlenmis otlar kurumasi icin duzluge serilmis... tırmıkla otlari ters duz yapiyorum. Birbirine karisan findik yapraklari ,icindeki bali hüp diye yuttugum mor cicek, olmez otu, nane ve farkli bir cok ot kokusu geliyor burnuma... hemen ordaki beyaz sabunla ellerimi yikiyorum..
                          Hissettigim duygu bu..

                          SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

                          Yorum


                          • Zoologist Elephant, filler çimleri ezerken hindistan cevizlerini de ezmişler, hafif floral notalar da geliyor. Masculen bir koku.
                            Son Düzenleme volcanolover; 21-02-21, 13:08. Tarafından yapıldı.

                            Yorum


                            • Nishane Ani

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X