Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

House of Kerosene

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • House of Kerosene

    Forumda şöyle bir tarama yaptım ama denk gelemedim Kerosene üzerine bir başlığa..
    Detroit çıkışlı bir parfümevi.Uzun yıllar otomotiv sektöründe çalıştıktan sonra, kendi tabiri ile burnunun erişebildiği her şeyi kokladıktan sonra artık kendince özel kokuları kombine etme zamanının geldiğini düşünen John Pegg 2011 yılında Kerosene i sektöre kazandırıyor.

    Oldukça kişisel deneyimler baz alınarak oluşturulduğu düşünülebilecek işleri mevcut Winter '99 veya Unknown Pleasures -bir Joy Division sever olarak, adını grubun bu parçasından alan bu parça,öyküsünü de okuduktan sonra özellikle ilgimi çekti-gibi..

    Aramızda herhangi bir parçayı deneme fırsatı bulmuş olan varsa, yorumlarını ilgiyle bekliyorum.

    https://www.houseofkerosene.com/

    The Perfume Guy Sebastian yeni bir koku lansmanı vesilesiyle Pegg ile bir röportaj paylaşmış 4 yıl önce, onu da aşağı bırakmak istedim.

    https://www.youtube.com/watch?v=RTAyQCh9qlk&t=824s

  • #2
    Walk the sea;aquatic Profumum Roma Aqua di Sale tarzı bir koku.

    Yorum


    • #3
      John Pegg bundan neredeyse 10-12 sene önce - ya da daha fazla - ilk youtoube'daki parfüm tanıtıcılarından/eleştirmenlerden biriydi..markasını yaratma sürecinde birden ortadan kayboldu...ABD'den Almanya'ya gitti dendi.. youtoube'daki videoları birden kayboldu (CK'nin "Be"sini çok seviyordu kendisi)..bence "ben-artık-büyük-burun" olacağım böyle çocuksu youtube mutup olmaz dedi kendi kendine. Seneler önce forumda parfümlerinin spliti yapıldı..fena değildi parfümleri..ama benin iddiam daha hâlâ John Pegg'in bir "kokteylci" olması..yani diğer parfümleri satın alıp, karıştırıp...bize gagalaması. Örneğin bir şişe "Be" alıyor.. ve atıyorum.. "Tdh" ile karıştırıyor ismine de... atıyorum "Random Earth" diyor .-)

      Yorum


      • teafortwo
        teafortwo Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Yanıt için teşekkürler, bir fikir verdi, ayrıca split konusundan bahsettiğinizde iyi oldu, başlık açmadan nasıl arama yaptıysam, sonuçlarda "kerosene" bulamamıştım, şimdi tekrar aradım gerçekten de yakın zamanda splite dahil edilmiş.Benim için de forumdaki splitlerin ürün çeşitliliği açısından örnek olmuş oldu.
    İşleniyor...
    X