Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Chloe Orijinal mı?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Chloe Orijinal mı?

    Arkadaşlar rossmandan kardeşime parfüm aldık ancak orijinalliği konusunda şüpheye düştüm. Distribütörü MM kozmetik yazıyor. Üstündeki 4 haneli kodu kontrol ettirdim 2019 Ağustos üretimi gözüküyor. Eski şişeyi de Sevil’den almıştım. Biten ürünün orijinal olduğunu düşünüyorum. Şöyle bir fark var iki şişe arasında; ikisini de aynı yöne doğru tutarak altına baktığımda birinde yazının ters olduğunu görüyorum. Önceki parfümde silinmiş ama kod siyah yazılmıştı ve yazım şeklinde de fark var. Şişe de bir de numara var cam kabartılarak yazılmış eskisinde 14 yenisinde 23 yazıyor. Teşekkürler ederim şimdiden

  • #2
    Hiç bir sorun yok.

    Yorum


    • #3
      Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
      Hiç bir sorun yok.
      Peki neden alttaki yazı ters yöne doğru ve yazım şekli farklı sizce? Diğer parfümü de alalı 1 yıl olmadı sonuçta tasarımı değiştirseler desem. Anlayamadım

      Yorum


      • #4
        Yazıları şişe tasarımının bir parçası gibi düşünmeyin, stoktaki şişelere bu tür bilgiler belki sonradan, batch kodu ile birlikte işlenmiştir. Bu tür bilgiler yazılırken üretim bandına yön değiştirerek girebilir, yazı içeriğinde ve şeklinde değişiklikler olabilir. Üretici firma Coty yüzlerce parfümü aynı fabrikalarda üretiyor ve etiketliyordur büyük ihtimalle. Geçen yıl aldığınız parfüm çok daha eski de olabilir. Şişe ve kutudaki Batch kodlarının birbirini tuttuğundan emin olun, sonra her iki şişenin kodlarını internetten sorgulatın. Aradaki zaman farkı içinizi biraz daha rahatlatır belki.

        Sahte olsa cama yazı yazmakla uğraşacaklarını sanmam, basit bir etiket bastırıp altına yapıştırırlar. Bana sorun var gibi görünmedi.

        MM Kozmetik'e, ki Engin Grup'un şirketiydi, şüphenizi gidermek için telefon açıp sorabilirsiniz, ben başka bir markaları için aramıştım, yardımcı olmuşlardı.
        Son Düzenleme Rayiha; 28-09-20, 14:58. Tarafından yapıldı.

        Yorum

        İşleniyor...
        X