Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #61
    Bugün Paris EDT kullandım.Vanilyalı,karamelli,tatlı parfümler şu ara beni sıkmaya başladı.Gül kokmak istiyorum.Daha sade,daha zarif,tatlılığı çiçeklerden gelen,aynı zamanda kalıcı bir parfüm olsun istiyorum.Bu durumda aklıma ilk gelen Paris oluyor zaten.Gül kokusunu parfümde sevmeyen çok ama bence,farklı bir duruluk,çekicilik katıyor parfüme.

    Yorum


    • #62
      Kilian - Single Malt boozy türün en iyi örneklerinden bence son bir kaç damlayıda tükettik tekrar bulurmuyum muamma ilk sıktığımda tamamen alkol havası veren bir parfüm oldu çoğu boozy parfümü kullandığımda içindeki notaları az çok ayırt edebiliyordum bunda pek öyle bir şansım olmadı sadece erik notasının ekşimiş havası mevcut ve dip notalarda odunsu bir hava var sedirden olsa gerek onun dışında pek bişey hissedemedim bu parfümle ilginç bir anım var İzmirde bu parfümü kullandığım gün cumaya gitmiştim yandaki dayı cuma bitene kadar bana pis pis bakmıştı adının hakkını veren bir parfüm olmuş Apple Brandy de sevmeme rağmen performans olarak zayıf kalmıştı Single Malt bi tık daha iyi performans anlamında

      Yorum


      • #63
        Prada-Luna Rossa Carbon kullandom Dior Sauvage ile oldukça benzerler Ambroxan kimyasalı ve Bergamot başrollerde. İlk bir saatlik performansı iyi detaylı incellemeyi 3,4 saat sonra diğer konuda yapacağım. Herkese selamlar 👋

        Yorum


        • #64
          Serge lutens vetiver oriental kullandım. Koku kakaolu vetiver gibi geldi bana. Belli bir ölçüde küflü hissiyat ta aldım. Kaliteli ve güzel koku ama şu an için şişeli almam diye düşünüyorum.

          Yorum


          • #65
            Elie Saab Vetiver

            Yorum


            • #66
              Mancera Aoud Lemon Mint

              İlk sıktığım andan itibaren sentetikliği bir hayli fazla hissedilen, Arap işi limonata gibi kokan bir parfüm. Narenciye ön planda ama genelde Mancera ve Montale kokularına has olan o sentetik odunumsu tatlı yapı da arkadan baya bir vuruyor. Şort - tshirt kombini ile yaz aylarında gündelik hayatta sokağa çıktığım zaman kullanırım öylesine fakat dekanttan öteye de asla gitmem. Belki çevremden de geri dönüşü fena olmaz ama bu iki kardeş markaya karşı olan düşüncem galiba hiçbir zaman değişmeyecek ve yıldızım barışmayacak.

              Yorum


              • #67
                Acqua Di Sale ofis ortamında pek ısınamadım kokuya tatilde denemek lazım.

                Yorum


                • #68
                  Grey Vetiver EDT. - Tom Ford

                  Üretimi dursa da hakkında olumlu yorumların durmadığı bir Tom Ford parfümü. İlk olarak 2009 yılında EDP. konstrasyonuyla piyasaya sürülen Grey Vetiver’in bu daha taze, aydınlık ve hafif versiyonu olan EDT.’si ise 2014 yılında çıkmıştı.

                  Son zamanlarda tecrübe ettiğim en şık narenciyeli açılışa sahip bu koku, özel aromatik dokunuşlara sahip biraz yeşil, hafif acı ve sabunsu bir havaya sahip. Tom Ford’un çıkarmış olduğu en klas kokulardan biri olan bu parfüm, klasikçileri mutlu edecek tarzda bir kokuya sahip. Çok sıcak günlerdeki hafif, beyaz-açık renkli minimalist giyim tarzını çok güzel tamamlayabilecek, aynı zamanda takım elbiselere de yakışacak tarzda bir koku izlenimi veriyor. Oldschool maskülen havasını, modern bir tarzla birleştiren klasik çizgilere sahip ince, zarif şişesini de aynı şekilde çok beğendiğimi söylemeliyim.

                  Grey Vetiver, benim için kesinlikle Tom Ford’un burna hitap etmeyen, kaba, gürültülü, tatlı diğer AVM parfümlerinden çok daha farklı bir yerde.
                  Son Düzenleme Aryan; 01-07-20, 19:50. Tarafından yapıldı.

                  Yorum


                  • hlttmz
                    hlttmz Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Edp üretimi devam ediyor, sadece ülkemizde yok nedense.

                • #69
                  Xerjoff - 1888

                  karanfil, neroli baskın, karabiber hafif olarak ambersi tatlılıkla birlikte açılıyor, kısa süre sonra ylang-ylang da ekstra bir çiçeksilik katıyor, 2 saatin sonunda karanfil ve ylang-ylang geri çekiliyor, neroliden gelen ekşilik azalmakla birlikte ambere eşlik ediyor, hafif burun yakıcı bir tarafı da var. yine çok geçmeden, sandalda ambere ekstra bir yumuşaklık, serinlik katıyor. huş ilk iki saat içerisinde hissedilmekle birlikte yanık efekti verecek şekilde kullanilmamış. ilk 2 saatini sevdim ama sonradan bana kalırsa basit bir dokusu var. gül öyle çok da hissedilmiyor varsa da diğer akorlarla iyi karışmış. paçuli de yine öyle, keşke şöyle paçuli biraz daha tozlu, kirli kullanılsaymış güzel olabilirmiş. malzeme kalitesi yerinde yalnız, özellikle çiçekler çok doğal kokuyor. sandal da yine öyle. amber öyle çok farklı bir şekilde sunulmamış gayet yumuşak, labdanumun sadece tatlılığı var, derimsi ve acı tarafı yok, başı feminene yakın, sonradan unisex denilebilir. %98 genel beğeni olacaktır bana kalırsa. çok farklı bir çalışma değil, belki malzeme kalitesinden tercih edilebilir. kalıcılık ve yayılım orta üstü.
                  Son Düzenleme Asaid; 01-07-20, 20:14. Tarafından yapıldı.

                  Yorum


                  • #70
                    HdP noir patchouli

                    alt üst orta heryerinde paçuli,severim..


                    Click image for larger version

Name:	IMG-20200701-WA0007.jpg
Views:	306
Size:	247.0 KB
ID:	173770

                    Yorum


                    • #71
                      Lartisan leau de lartisan

                      Yorum


                      • #72
                        Mancera cedrat boise

                        Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

                        Yorum


                        • #73
                          Dsquared2 Wood pour Homme

                          Yorum


                          • #74
                            Creed - Royal Mayfair

                            Yorum


                            • #75
                              Serge lutens un bois vanille kullandım. Gerçekten kaliteli ve güzel bir vanilya parfümü ama zannedersem vanilyalı kokular şişeli alacak kadar bana hitap etmiyor.

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X