Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Amouage Interlude
    Hava Bugün Soğuktu,Bu Arkadaşı Kullanayım Dedim.Ahhh Nerde O Eski Şisedeki Asıl Canavar.Yanık Kokusu Baya Azalmış,Daha Giyilebilir Bir Koku Olmuş.Interlude Alacaklara Tavsiyem Muhakkak Oman Üretim Alın.UK Versiyonunun Daha Kötü Olduğuna Eminim.

    Yorum


    • sospiro accento

      Yorum


      • Gucci Guilty Cologne


        Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

        Yorum


        • CH.Herrera For Men Vintage

          90 ların en iyi fujerlerinden CH nın benim nazarımda en başarılı kokusu herrera for men kullandım bugün. Çıktığı dönem ki rakipleri ck eternity, paco xs, chanel egoiste platinium gibi kokulardan bence çok daha olgun ve başarılı bir çalışma. Yeşil ve çiçeksi başlayıp tütün ve lavantanın etkisiyle mükemmel bir hal alan çok katmanlı ve doğal bir parfüm. Yeşil tarafları bana RL Safariyi andırsa da modern bir tütün ve sandal kullanımı ile 30 yıl sonra bile halen çok kullanışlı. Yeni sürümlerini bir kaç defa şişesinden koklama fırsatım olmuştu halen pek çok kokudan başarılı fakat vintage halinden çok çok uzakta ne yazık ki.

          Yorum


          • Dior Sauvage EDP

            Yorum


            • Ajmal amber


              Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

              Yorum


              • Mancera Cedrait Bois

                Açılışı narenciyeler ve üzümle yapıyor hafif bir kremsilikle. Orta kısımda parfüme ana karekterini veren karışık meyveler orta çıkıyor narenciye ve üzümün eşliğinde. Çok hafif bir deri kokusu alıyorum belli bellirsiz. Son kısımda ise ana moleküler yapıyı oluşturan sedir ortaya çıkıyor. Genel olarak meyveler,üzüm,sedir birlikteliği belli belirsiz bir deri kullanımı ve manceranın imzası diyebileceğimiz hafif kremsi hafif tatlı bir vanilya. Genel beğeniye uygun. Performansına gelecek olursa ben bu parfümü ilk kullandığım zamanlar baya iyi performansa sahipti sonradan ne olduysa performansı baya düşmüş kalıcılık iyi ama yayılım düşük. Çok elegant farklı bir çalışma mı ? Değil. Fiyatını hak ediyor mu ? Güncel parfüm fiyatlarını göz önüne alırsak kısmen hak ediyor. Alınır mı ? Yaz alternatifi düşük olduğu için alınabilir. Genel puanlama 7/10. Herkese mutlu günler dilerim.

                Yorum


                • Nicolai New York Intense

                  Hava dün gibi nispeten serin ve rüzgarlı olunca direk bu güzelliği kullandım. Efil efil estiriyor valla maşallah diyorum

                  Yorum


                  • Creed asian green tea

                    Yorum


                    • MDCI - Invasion Barbare

                      Yorum


                      • L’Homme – YSL

                        Zencefil-narenciye akoruyla harika bir açılışa sahip! Çok sevilebilir, çok sattıran, genel beğeniye uygun bu açılışın ardından maalesef koku estetik açıdan düşüşe geçiyor ve bu böylece devam ediyor. Kokunun ilerleyen bölümleri günümüz için sıkıcı bir hal alabiliyor. Bu kokudan aldığın ilk tat, her zaman en lezzetlisi.

                        Bu parfümü sevmeniz için zencefil notasını sevmeniz gerekir. Çünkü, canlı, baharatlı ve tatlı yönü olan bir zencefil parfümü. Bir zamanların çok satanı, en sevilen parfümlerinden olan L’Homme, bugün bu trendini kaybetmiş olsa da 2006 yılında çıkıp, piyasada kalabildi ve bir klasik olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kalıcılık ve silaj konusunda güçten düşse de son derece modern bir koku.
                        Son Düzenleme Aryan; 09-07-20, 20:13. Tarafından yapıldı.

                        Yorum


                        • furkan1001
                          furkan1001 Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Hocam konu dışı size bir şeyler söylemek istiyorum şu benim tezi beraber mi yazalım ne derseniz 🙃

                        • Aryan
                          Aryan Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          furkan1001 hocam parfüm konuşuyorduk ne tezi ahaha

                        • furkan1001
                          furkan1001 Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Hocam tezim süper içerik olarak sizlede yazarsakta biçim olarakta süper olur ödülleri toplarız 😂

                      • royal vintage.. aventustan daha güzel sanki.

                        Yorum


                        • Mfk gentle fluidity silver

                          Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

                          Yorum


                          • Makedon Volkan abimin bir çalışması olan Inf(v)erno’yu kullandım. İçerik hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığım için genelde hissettiğim şeyler üzerinden kısa bir yorum yapmak istedim.

                            Açılışında baskın şekilde kırmızı şarap ile birlikte dumansı bir atmosfer hissediyorum. Bu kısım bana Laudano Nero’nun açılışını anımsatıyor ama Inf(v)erno’da konyak yerine kırmızı şarap var. Biraz zaman geçtikçe hafif bir tatlılık geliyor ama bayıcı bir etkisi yok ve kırmızı şarap ile gayet uyumlu şekilde ilerliyor. Performansına denecek laf yok. Süre tutmadım ama ertesi gün bile kokusunu hissediyorum. Birkaç hafta önce 2 fıs sıktığımda ailemi rahatsız etmişti ve beni de biraz yormuştu.

                            Kısaca, kapalı bir odada bir grup insanın şarap ve sigara (başka şeyler de olabilir emin değilim) tüketmesi ile perdeye ya da kıyafete sinen bir koku denebilir. Bu tanım elbette çok basit ama aklınızda bir koku profili oluşturmak isterseniz bu şekilde düşünebilirsiniz.

                            Çok beğendiğim bir çalışma oldu ve kendisine buradan teşekkür ederim. Umarım bundan sonraki çalışmalarını da deneme fırsatı bulup yorumlarım.

                            Yorum


                            • Aryan
                              Aryan Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Ben de geçenlerde parfümlerde, şarap notası kullanımını düşünüyordum. Gerçekten riskli ve zor bir nota. O yüzden çalışmasını koklayamasam da Makedon arkadaşı ben de tebrik etmek isterim.

                          • Armani Eau de Cedre kullandım. Odunsu yapısının koku, yoğun ama bunaltıcı olmayan çay notası ile yazıma renk katacak bir parfüm. Çayın dumansı havası parfüme karizmatik bir hava katıyor. Tek dezavantajı çok fazla kaliteli parfüm deneyenlere sentetik gelebilir. Performansı bazen zayıf geliyor bazen yeterli buluyorum. Şişeli aldım artık bu yazın bolca kullanacağım kendisini.

                            Yorum


                            • Aryan
                              Aryan Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              vagonlar Sentetik gelebilecek olan hangi notalar olabilir? Bu arada evet, performans konusunda güçsüz sayılabilir ama tabii ılık-sıcak gün parfümü olduğu için biraz oradan yırtıyor.

                            • vagonlar
                              vagonlar Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Tam olarak şu nota sentetiktir diyemiyorum bazen burun tırmalayan bir kısım hissediyorum. Belki de menekşeyi sevmediğimden o notayı sentetiklik olarak hissetmişimdir.

                            • Aryan
                              Aryan Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Genel olarak Cedre için en çok "çok doğal bir çay kokusu" var diye geri dönüşler, yorumlar geliyor. vagonlar Aslında dediğiniz burun tırmalaması kokudaki kimyon, kakule gibi baharat dokunuşlarından da kaynaklı olabilir mi diyeceğim ama kokuda çok az kullanılmışlar.
                          İşleniyor...
                          X