Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ocak 2020

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Jovoy - Pavilion Rouge

    HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

    Yorum


    • CN Soul

      Yorum


      • Xerjoff Fatal Charme.

        Genel itibariyle güzel bir koku ama öyle adı gibi öldüren cazibe değil Silajı konusunda çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim zira bende tene yakın kaldı.

        Yorum


        • Profumum Roma Olibanum kullandım. Dümdüz reçine parfümü. Minik seviyede bir tütsülü hava da var ama lastiğimsi reçine devralmış parfümü. Çok kullanışlı bulmadım.
          Son Düzenleme vagonlar; 03-12-19, 16:17. Tarafından yapıldı.

          Yorum


          • Amouage Reflection

            Yorum


            • Bugün Marc Jacobs - LOLA

              Çok yönlü bir koku. Bazen burnuma vanilya geliyor, bazen çok güzel kullanılmış bir gül, bazen gerçekten kremsi havada olan misk ve tonka birleşimi. Bazen de bu tüm saydıklarımın ayırt edilemeyen ama bir araya gelince ortaya çıkarttıkları nefis aroma geliyor. Detaylı incelemem bu linkte: http://parfumhobisi.com/forum/ana-fo...la-marc-jacobs



              Click image for larger version  Name:	Ekran Resmi 2019-12-03 15.54.13.png Views:	0 Size:	150.6 KB ID:	144479Click image for larger version  Name:	Ekran Resmi 2019-12-03 15.53.57.png Views:	0 Size:	518.0 KB ID:	144480

              Yorum


              • Naxos


                Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

                Yorum


                • Oliver & Co. Vetiverus kullandım. Soğuk havada karanfili oldukça fazla hissettim. Kötü bir yönüne şimdilik rastlamadım. Şişeli alınacaklar listesine girdi. Terapi niyetine kullanılacak parfümlerden. Her kullanışımda rahatlatıyor.

                  Yorum


                  • Terenzi Ursa (akşam için) kesinlikle dizginlenemeyen kullanımı taşıması zor bir parfüm st heaven esintileri lakin heaven benim için Ursa ya göre cennet odunsu yönü ile

                    Yorum


                    • Ysl'de bugün Noble Leather.. Serinin iyi aile çocuğu Tatlı ve lezzetli kuru meyvelerin vanilya kaynaklı kremsi yapıda deriye işlenmiş hali. Kullanımı kolay, genel beğenisi yüksek ve performansı da iyi serinin diğer üyeleri gibi.

                      Yorum


                      • Nishane Sultan Vetiver

                        Yorum


                        • Une Nuit A Bali – Suma Oriental… Açılışta kendini gösteren romun tatlı sarhoşluk veren esintisi ve hafif kirlilik katan topraksı paçuli, açık havada biraz ziyan olsalar da kapalı mekanda kendilerini daha uzun süre hissettiriyorlar. Paçulinin köşeli yanları törpülenmiş ve yumuşatılmış. Orta bölümde, sevdiğim yönde kullanılmış tonka, alttan yoluna devam eden paçuliyi kadifemsi acıbadem örtüsüyle sarıp sarmalarken hem çok dozunda bir kakao, hem de yumuşak, kremsi bir odunsu doku kendini gösteriyor. Son kısımlar ise bu yumuşak odunsulukla kucaklaşan güzel bir vanilyalı amber gibi yansıyor burnuma. Zaman zaman gourmand hissi de veren, özellikle kapalı mekanda daha lezzetli, daha zengin, baştan sona yumuşak ve pürüzsüz, aşırıya kaçmayan tatlılığı ve dengeli yapısıyla kendini kolay sevdiren bir parfüm. Gösterişe kaçmadan, birbiriyle uyumlu kullanılmış notalarıyla insanı rahatlatan sıcak, pozitif ve huzurlu bir tropikal/oryantal atmosfer yaratmayı başarıyor. Kalıcılığı tenimde aşağı yukarı 8 saat civarı olurken, farkedilirlik ilk birkaç saat ortalama seviyelerde gerçekleşip sonrasında giderek tene yaklaşıyor ama fazla silikleşmiyor. İnsanın tenini okşayan yumuşak yapısı nedeniyle agresif bir yayılımı yok ama kendini yeterli derecede uzunca bir süre hissettirebiliyor.

                          Yorum


                          • MEMO İtalian leather

                            Yorum


                            • Click image for larger version

Name:	20190108_130311_1546945222254.jpg
Views:	210
Size:	636.6 KB
ID:	144527Haşin bir tütün parfümü
                              فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

                              Yorum


                              • Orjinal yazı sahibi: F.essence oud View Post
                                Ysl'de bugün Noble Leather.. Serinin iyi aile çocuğu Tatlı ve lezzetli kuru meyvelerin vanilya kaynaklı kremsi yapıda deriye işlenmiş hali. Kullanımı kolay, genel beğenisi yüksek ve performansı da iyi serinin diğer üyeleri gibi.
                                Ben Splendid Wood u da çok seviyorum. Niş kalitesinde iki koku...

                                Yorum

                                İşleniyor...
                                X