Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Göz altı kapatıcısı için tavsiye rica

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Göz altı kapatıcısı için tavsiye rica

    Çok çalıştığım, bilgisayara fazla baktığım, ya da uykusuz olduğum günlerin sabahında adam akıllı bir göz altı kapatıcısı olmadan olmuyor..
    Ancak şimdiye kadar hangi markayı denediysem bir süre sonra çizgilerin içine oturuyor, yabancıların "caking" dediği mesele..
    Sanırım hala aradığımı bulamadım, belki biraz YSL ama tam değil, beğendiğiniz, çizgilere oturmayan, doğal bir kapatıcı önerebilirseniz çok sevinirim.

  • #2
    Herkes tarte 'ı övüyor. Bir de onu deneyin isterseniz.

    Yorum


    • #3
      Teşekkür ederimm, deneyelim bakalım..

      Yorum


      • #4
        Ben de çok fazla kapatıcı denedim. En iyi kapatanlardan bir tanesi Lancome concealer. Üstelik 30 SPF li. Caking konusu kişiden kişiye değişiyor ama ben zaten 50 kusur yaşında olduğum için benim için kaçınılmaz 😅. Kızım MAC ve NARS kullanıyor. Bir de Gratislerde satılan Absolute markasının radiant cover’ını önerebilirim.

        Yorum


        • #5
          kaside Tavsiye icin cok tesekkurler Kaside, deneyelim onu da) bende de gozalti kisikliklari basladi 😳

          Yorum


          • #6
            Kapatıcı seçim ipuçları

            1. Doğru dokuyu seçin Farklı cilt tipleri ve kalınlıkları nedeniyle kapatıcının dokusu elbette farklı olacaktır! Kırmızı, şişmiş sivilceleri kapatmak için krem ​​kapatıcı önerilir. Göz çevresindeki hassas ciltler için cilde zarar verilmemesi önerilir. Sıvı kapatıcı.

            2. Kullanım yöntemini seçin, kapatıcının amacı gözenekleri değiştirmek mi yoksa donukluğu gidermek mi?Önce kapatıcının amacını anlayın ve ardından para kaybetmemek için kapatıcının rengini ve dokusunu seçin!

            3. Anahattı daha üç boyutlu hale getirmek için parlatma efektini kullanın.Orta düzeyde modifikasyonun eksikliklerine ek olarak, en önemli şey, sanki gizli değilmiş gibi doğal olmaktır! Sadece doğal ve güzel bir cilt yaratmak için değil, aynı zamanda yüz hatlarınızı daha üç boyutlu hale getirmek için de önce cilt tonunuza yakın bir kapatıcı, ardından daha parlak bir renk uygulamanız tavsiye edilir!

            4. Kapatıcıyı kapatıcı ile karşılaştırın: Kapatıcı> Kapatıcı> Kapatıcı.

            Yorum

            İşleniyor...
            X