Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bottega Veneta Knot Eau Florale

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bottega Veneta Knot Eau Florale

Bugün Bottega Veneta günü :-) Cünkü cok az designerin cesaret edebildiği, son derece iddialı ve genel beğeniye çok yakın olmayan bir kokuyla giriş yaptı parfüm dünyasına. O yüzden kredisi bende fazladır! O yüzden forum arkadaşlarıma bu markayı tanıtmak istiyorum elden geldiğince.

Bottega Veneta for women ve for men's ardından marka bu sefer "Knot" isimli bir parfümle çıktı karşımıza.

Tabii ilk kokudaki orijinal ve sıradışı auraya alışınca, açıkçası Knot bende hayal kırıklığı olmuştu, başarısız bir koku olduğundan değil ama çıtayı biraz fazla yüksek tuttuğum için olabilir.

O yüzden Knot pas geçildi ve Bottega Veneta Eau Legere'i wish-list'e ekleyerek hayatıma devam ettim :-)

Ta ki marka, Bottega Veneta Knot Eau Florale'i piyasaya cıkarana kadar.

Bu parfümü tam üç kere denedim,koklamaya doyulamayacak cinsten, kesinlikle muhteşem bir yaz parfümü olurdu.
    Kokuda ilk hissedilen inanılmaz doğallıkta bir citrus. Notalardaki portkala çiçeği esansı ve mandalina bu havayı veriyor olabilir, ama benim hissettiğim serin mi serin bir lime, ya da dalından kokladığım bir limon çiçegi.

Parfümün notalarına bakmak için Fragrantica'ya girdiğimde ciddi şoka ugradım :-)
    Parfümdeki en baskın notanın şakayık ve gül olduğu ve en çok benzetilen kokunun Chloe EDP olarak oylanmış.. Ancak ben ne o kadar baskın bir gül ya da şakayık ne de Chloe EDP ile benzerlik hissettim.

Evet kokuda citrus tonlarının ardından gelen çiçeksi notalar var, ancak aşırı baskın değil.
    Kokunun bitişi tonka ve sedir ile.

Oldukça başarılı bir koku ve kaliteli içeriklerin kullanıldığı kesinlikle hissediliyor.

Kalıcılık ve silaj ortalama.

Ancak yaz icin almak isteyebilecegim parfümlerden biri olurdu.

Click image for larger version

Name:	103426-1.JPG
Views:	1020
Size:	115.8 KB
ID:	24989

İşleniyor...
X