Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Memo- African leather

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Memo- African leather

beyler bugun matrai'den aldıgım memo- African leather ı denemiş bulunmaktayım, söylemeliyimki son zamanlarda denediğim ve beni en çok çarpan kokulardan biri oldu..
    çok değişik bi havası var, altuğ hocanın lddm ye terre hermes katılmış hali yorumuna cidden fazlasiyle katılmakla birlikte, çok özgün bi koku ortaya çıktıgını dusuunyorum, çok farklı bisey çıktıgını dusundurttu bana..
    genel anlamda pis bi havası var bence.. harbiden ismi gibi afrikadaki leoparın derisini koklamışın gibi bi açılış, oyle ursa gibi bi kirlilik hayvansılık değil yalnız daha naif rahatsız etmeyen.. zaten hayvansal deri ve misk'tir sanırım bu hisleri uyandıran.. bu parfume fırsat vermek için bence biraz deneyimli bi burun lazım, en azından 150-200 koku denemiş nişçiler hakkını verecektir diye dusunuyorum.. fragda cok baskın oldgu gorulen kakule ve safranı henuz hissedemedim ilginç şekilde.. bu da benm burnumun zaafıdır, ayırt edemiyorum o kadarını sanırım, beni çarpanı farkediyo olablrm daha cok
    parfum son zamanalrda kullandıgım en güzel performanslardan birini gosterdi, kalıcılık tenimde sahane, silajı hakkında fikrim yok..
    gerçekten konsept ve koleksiyonluk bir koku..

kullananlardan farklı yorumlar beklerim

Güzel parfüm olduğuna katılıyorum ama zor bir koku değil bence. Niş parfümlerle ilgili olmayan insanların bile beğenebileceğini düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Genel beğeniye uygun son derece kaliteli bir niş. Oldukça dikkat çeken bir koku güzelliğine sahip hani parfümü ilk kokladığın zaman bir Woww efekti verir ya bazı parfümler işte bu o parfümlerden. Gayet elegant bir yapısı var.

Yorum

merak uyandirdi. tesekkurler yorumlama icin harunozkan89 emegine saglik.

Yorum

Merak edip de bir türlü deneme fırsatı gelmediği kokulardan birisi. Deri olup da genel beğeniye açık bir koku nasıl olur merak ediyorum.

Yorum

İtalian leather favorim ama bu okuduklarımdan sonra deneyeceklerim arasına girdi teşekkürler

Yorum

Yorum için teşekkürler hocam fikir edindirdi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: guardian View Post
                merak uyandirdi. tesekkurler yorumlama icin harunozkan89 emegine saglik.
                rica ederim kardeşim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MeaCulpa View Post
                  İtalian leather favorim ama bu okuduklarımdan sonra deneyeceklerim arasına girdi teşekkürler
                  italian leatherı günlük kullanımda nedense ağır bulsam da bunu soğuk havalarda gayet kullanılabılır buldum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: harunozkan89

italian leatherı günlük kullanımda nedense ağır bulsam da bunu soğuk havalarda gayet kullanılabılır buldum
                    Esintisi çok hoş kullanımda sıkıcı hatta bunaltıcı oluyor fakat dışarıdan gelen kokusu inanılmaz güzel vaniliayı deriyi hissedibiliyorum

Yorum

Beymende sol koluma africanı sol koluma da italianı sıktırdım.. aslında italian leather için gitmiştim ama arkadaş africanı da deneyin demişti..
                      African leather hem daha güçlüydü hem de daha güzel geldi bana..
                      şimdiki yeni hedefim african leather..

Yorum

soğuk havalarda güzelliğini katlayan bir koku ..birde garip bir şekilde mutluluk veriyor sıktığımda bu pafüm.

Yorum

memo african leather,kakule nedir bilmiyorum fragranticaya göre bu parfümde en çok oylanan kakule olmuş,baharat dükkanına bolca limon sıkmışsınız gibi bir havası var.gerçektende çok ama çok başarılı bir parfüm

Yorum

Başı başka sonu bambaşka bir parfüm. Allahtan her iki hali de güzel ama bana sorarsanız ben başlangıcını daha güzel buluyorum, oturmuş hali bana pek afrikan gelmiyor, sonu biraz uslu. Bir Afrika Olifant değil mesela.

Yorum

Şişeli alabileceğim ve kokusunu hissettikçe güzel duygular yaşayabileceğim cinsten bir parfüm

Yorum

İşleniyor...
                              X