Herkese Selamlar,
Konunun başlığına bakıp tavsiye bekleyen arkadaşlar varsa onlar için üzgünüm çünkü aslında bu konuyu tavsiye vermek için değil almak için açtım
Sorularım şunlardır;
Şimdi kahve hobisi alsa ben birine ilk bir değirmen ve farklı çekirdekler, demleme yöntemi vs vs öneririm ancak konu kahve olunca nereden başlayacağım ile alakalı rehber bulamadım.
Hangi notaları, kokuları, parfüm tarzlarını sevdiğimizi nasıl keşfedebiliriz?
Açık parfüm satan firmalar var bunlar öneriliyor mu mesela?
Konunun başlığına bakıp tavsiye bekleyen arkadaşlar varsa onlar için üzgünüm çünkü aslında bu konuyu tavsiye vermek için değil almak için açtım
Sorularım şunlardır;
Şimdi kahve hobisi alsa ben birine ilk bir değirmen ve farklı çekirdekler, demleme yöntemi vs vs öneririm ancak konu kahve olunca nereden başlayacağım ile alakalı rehber bulamadım.
Hangi notaları, kokuları, parfüm tarzlarını sevdiğimizi nasıl keşfedebiliriz?
Açık parfüm satan firmalar var bunlar öneriliyor mu mesela?
Önceden Hugo boss gibi fresh kokular kullandım ve epey hoşuma gitti ancak akşamda ağır rochas gibi kokuları seviyorum ve aklımı alan tek koku bir ramazan gecesi bana ikram edilen Abdussamed Elkureyşiden Kaşabel-oud ya da Makkah Blend'mi olduğuna emin olmadığım bir esanstı. Bu esans kolumda bir gün boyunca kaldı ve tüm gün devamlı koklardım. Ancak tekrar bulamadım bunu maalesef. Bu yazdıklarıma binaen siz dostların tavsiyeleri neler olur?. Direkt şunları şunları açık al ya da dekant al diyerek yazarsanız ya da makale gibi şeyler varsa okumaya, kendi koku tarzımı keşfetmeye hazırım. )
Teşekkürler
Yorum