Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

En farkedilir parfüm sıralamanız?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• En farkedilir parfüm sıralamanız?

arkadaşlar,
    Farkedilir parfümler genelde ağır, baharatlı kokular oluyor. Koku olarak da pek beğenilmiyorlar. Ne bileyim freş, yazın kullanılabilecek ama farkedilirliği yüksek olan parfüm yok mudur? Ya da farkedilirliği yüksek güzel kokan parfüm yok mudur? Bu bağlamda size 3 sorum olacak.

1. Farkedilirliği yüksek Güzel kokan/sevdiğiniz 5 designer parfüm hangileridir?
    2. Farkedilirliği yüksek Güzel kokan/sevdiğiniz 5 niş parfüm hangileridir?

Benim listem şöyle: 1.terre dhermes 2.angel man 3.black orchid 4.burberry touch 5. Dior homme intense
    (Mesela kouros çok kalıcı ama yüzde doksan beğenmiyor, haklılar da. O yüzden onu hariç tuttum)

niş listem yok daha yeni yeni kullanmaya başladım.

cevaplarınızı merakla bekliyorum(:
    Son Düzenleme ibrahim254; 24-05-18, 21:13. Tarafından yapıldı.

Farkedilirliği yüksek olan yazlık bir designer aklıma gelmiyor. Çoğunlukla performansları düşük oluyor az bir miktarda ortalamayı yakalıyor.

Bunun yanında güzel kokan 5 tane perofrmanslı yaz dersen o benim için göreceli bir kavram olacağından ve yazacağım parfümlerin infial yaratacağından o topa hiç girmeyim. Geçen gün Gucci Absolute için baya bir yazmıştın. Şimdi ben kafadan onu listeye alacağım için benim liste buraya uymaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: matrai
      Farkedilirliği yüksek olan yazlık bir designer aklıma gelmiyor. Çoğunlukla performansları düşük oluyor az bir miktarda ortalamayı yakalıyor.

Bunun yanında güzel kokan 5 tane perofrmanslı yaz dersen o benim için göreceli bir kavram olacağından ve yazacağım parfümlerin infial yaratacağından o topa hiç girmeyim. Geçen gün Gucci Absolute için baya bir yazmıştın. Şimdi ben kafadan onu listeye alacağım için benim liste buraya uymaz
      Hiç sevemedim onu ya. Deri olan parfüm ü çok sevmiyorum. Çok övülen tuscan leather belki sevidirir diye düşünüyorum

Yorum

Hocam bu arada yaz için olmasa da olur, genel

Yorum

Bu link yardımcı olur sana
          Heralde çoğu parfüm kullanıcısı için koku güzelliği yetmiyor gördüğüm kadarıyla. (Bazı silik kokuları ben de çekiniyorum kullanmaya) Bu

Yorum

Yok mu kokusu muazzam , kalıcılığı muazzam parfüm önerileriniz:/

Yorum

hermes ne ? hangi kokusu ?

Yorum

• ibrahim254
                ibrahim254 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Terre(:

Yazın kullanılabilecek, fresh ve farkedilirliği yüksek dediğiniz vakit benim aklıma gelenler Dior Sauvage ve Chanel Allure Homme Sport eau Extreme

Yorum

Ben Acqua di Parma Colonia'yı yazın severek kullanıyorum, kalıcı olduğunu düşünüyorum. Gardrobumda baktım şimdi. Afnan Supremacy, Davidoff Cool water, Chanel Allure Homme Sport Extreme Edition (gerçi yaz mevsimi için biraz fazla baharatlı) Bvlgari pour Homme, Bvlgari Acqua Marine, Armani Eau D'aromes (Portakallı ve odunsu bir koku, Terre D'hermes'e daha parlak ve neşeli bir alternatif) Encre Noir Sport. Hepsi yazın kullandığım ve farkedilir olduğunu düşündüğüm kokular, en azından ben uzun süre kokularını alabiliyorum.
                Son Düzenleme Freerange; 26-05-18, 19:48. Tarafından yapıldı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: matrai View Post

Altuğ hocam açtığınız splitten edindiğim Gucci Guilty Absolute'a bayıldım. O ne güzel bir açılış öyle! Neredeyse şişeli alacaktım, ama ne yazık ki kalıcılığı bende düşük oldu; bir-iki saat sonra tenimde kalan kokuyu pek beğenmedim.

Yorum

• ibrahim254
                    ibrahim254 Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Yazıklarınızın hepsini listeme alacağım.

Gucci bana çok ters bir koku hocam, hiç sevemedim(:

Chanel egoiste de eklemek istiyorum hem güzel koku hem silaj yüksek

Yorum

Xerjof Kobe , Creed SMV ,FM Carnal Flower, Paul Smıth Story ,Hermes Voyage Pure farkedilirligi bende yüksek kokular.

Yorum

Kilian Back To Black
                      Amouage Interlude
                      Tom Ford Tobacco Vanille
                      Costume National Scent Intense
                      Slumberhouse Norne

Yorum

Acqua di sale
                        Mefisto
                        Ichnusa
                        Wülong Cha
                        Hacivat
                        Yaz için performans canavarları.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                          Umut Kurtoğlu Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Yaz için Özellikle Profumum yazlıkları performans canavarı doğru. Fakat gerçekten o sıcaklarda bu kadar canavar olması da zorluyordu beni. O yüzden elden çıkarmıştım Profumumlarımı. Yazın böyle orta kıvamda kendini belli eden Creedleri kullanmak oldu son kararım

• Marmaris büfe
                          Marmaris büfe Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Hocam katılıyorum size, ben performans canavarlarını yazdım. Benimde tercihim Creed’lerden yana.

Eskiden en önem verdiğim şeylerden biriydi bomba gibi olması kokunun. Herkesin farketmesi falan. Fakat şöyle dezavantajları var;

1- Kapalı alanlara girmemeniz lazım. Gerçekten insanların özgürlük alanına tecavüz ediyoruz. (Bir kere sinema salonuna Bir fıstan bir şey olmaz diyip eski Zehir Black Afgano'yla girmiştim. Cidden zehir ettim etrafımdakilere filmi)
                        2- Yakın çevrenizleyken sıktınız. Ne yazık ki kabullenmek gerek bizim derin, sanat eseri bulduğumuz kokular yakın çevreniz bile olsa parfümle ilgili değilse %85 rahatsız ediyor. Bu yüzden farkedilirliği çok yüksek olmamasına dikkat ediyorum bu ortamlarda nişlerimin.
                        3- Özellikle iyi havalarda Farkedilirliği yüksek, monster performanslı kokular bir süre sonra beni bile rahatsız ettiğini keşfettim. Hele sıcaklarda yapışması tenine bir an burnundan ayrılmaması.

vs vs. derken Bomba performanslı ve sevdiğim niş kokuları sadece Soğuk ve açık havada kullanırken buldum kendimi ya da evde odada bir fıs kullanırken.

Yine de aklıma gelenleri sayayım

1- O'driu Kiss My Ass Basenotes ve çoğu O'driu kokusu oldukça farkedilir (Peety canımdır. Cananımdır)
                        2- Amouage Interlude- Jubilation- Reflection bu 3'lü her kullandığımda oldukça farkedilirim. Diğer Amouage'lar da gerçi aşağı kalmaz. Kullandıklarımdan sayıyorum. Opus V mesela.Imterlude fazla agresif o yüzden dekant bıraktım elimde sadece.
                        3- Nasomatto Black Afgano Çok agresif. Kullanmıyorum.
                        4- Xerjoff 1888 - Naxos ve iyi havalarda Rönesans farkedilir. 1888 performansı bence çok agresif. O yüzden elimden çıkardım. Diğer ikisini severim.

vs vs . Uzatabilirim de sıkıyım okuyanı.

Yalnız dip not: Bu farkedilirliği iyi olup, performans olarak çok agresif olmadan işini yapabilen en iyi marka benim için Ormonde Jayne'dir. Adamlar cidden koku güzelliği olarak karşındakini irrite etmeden, farkedilir ama buna rağmen burnuna yapışmadan seni irrite etmeden yapıyorlar işlerini
                        Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 23-03-20, 22:04. Tarafından yapıldı.

Yorum

İşleniyor...
                        X