İlk denemede hiç ama hiç beğenmediğim bir kokuyu uzun zaadede hiçbir zaman çok sevemedim ben ama en yakını Casamoratti Lira olabilir , chergui fena değildi aşırı beğendim onu o sebepten yazmıyorum buraya
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
İlk denediğinizde hiç beğenmeyip sonrasında çok beğendiğiniz parfümler.
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: trustaltG.i.t anket yapılsa birinci çıkacak demekki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 2 beğenme
Yorum
-
Lidge, Chergui, Chanel Bleu ve Bond Amber beklentilerimin yüksek olması sebebi ile ilk izlenimlerim kötü sonuçlanmıştı. Sonrasında ise daha fazla sevmeye başladım.
- 1 Beğen
Yorum
-
Slumberhouse Norne,
Orman benzetmelerini görünce merak edip dekantini edinmistim. Geldiğinde 1 fis koluma sıktım ve resmen gözlerim yaşardı. Halbuki uyarilmistim 23 yas icin olacak bir parfum degil diye ama o merak iste . O gün bugündür hiç mi hiç dokunmadım aslında o yüzden bu başlığa tam da uymuyor ama elbet bir gün beğenirim heralde. Bi gün cesaretimi toplayıp tekrar deneyeceğim
- 4 beğenme
Yorum
-
Chanel Coromandel 😊 Sanırım benimle bütünleşen bir parfüm oldu. İlk sıktığımda biraz ağır olduğunu düşünmüştüm çok da sevmemistim ne yalan söyleyeyim ☺Ama zaman verdim ve insanlarin uzerimdeki kokuya iltifatları bitmeyince çok da severek uzun zamandır kullandığım canım parfumlerimden 😍
- 5 beğenme
Yorum
Yorum