Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Reformüle Olduğuna İnandığınız Parfümler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Kilian Love
    PDM Herod
    Casamorati 1888
    Bond NY Amber

Maalesef reformülasyon geçirdiğini düşündüğüm parfümler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
      Kilian Love
      PDM Herod
      Casamorati 1888
      Bond NY Amber

Maalesef reformülasyon geçirdiğini düşündüğüm parfümler
      Altuğ hocam ben PDM Herod buldum daha doğrusu sattığım parfümü geri almaya çalışıyorum. Kokuyu elimin üstüne sıktım çok mükemmeldi, şu an itibari ile 3 saat geçti üstüne üstelik elimi de yıkadım halen kokuyu alabiliyorum. Batch kodunu aldım ama sorgulatamıyorum. Batch Kodu: LOT 403302. Nasıl öğrenebilirim hangi yıla ait olduğunu? O Meşhur siteden sorguluyorum batch ama bir şey gelmiyor ekrana, başka nasıl öğrenebilirim?

Yorum

• matrai
        matrai Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Maalesef bilmiyorum. Nish markalar biraz karışık bu yönden

Şimdiye dek öyle bir hissiyat yaşamadım aldığım parfümlerde. ve alırken reformüle olmuş parfümleri pek tercih etmem

Yorum

Tom Ford Noir Extreme
        İki sene önce denediğim ile şuan denediğim arasında bana koku farkı geldi.

Yorum

24 Faubourg EDT
          2012(Olmayadabilir aklımda böyle kalmış. Batch kodu silindiği için okuyamayacağım.) Şişesiyle 2014 şişesi arasında çok bariz bir şekilde sıvı rengi,performans ve koku farkı var. Hemde baya fazla. Sanki farklı parfümlermiş gibi.

Yorum

Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Geçen sene yurt dışından Xerjoff Casamorati 1888 almıştım şimdi parfümüm bitmek üzere ve tekrar almak istiyorum. Geçenlerde deneme imakanı buldum fakat kokusu bana zayıf geldi hatta reformüle mi oldu diye düşündüm. Üstelik şişe ayrıntıları ve şişe renginin koyuluğu da farklı geldi. Bendeki yurt dışından aldığım şişe bariz daha koyu renkli ayrıca püskül kısmının şişeye bağlı olduğu ver ip şeklindeyken denediğim şişede lastikliydi, çekince esniyor... Konu hakkında tecrübesi olan var mı?
            estefanyen

Yorum

• matrai
              matrai Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Evet bir reformüle söz konusu.Hem Lira da hemde 1888 de

• ali
              ali Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              matrai hocam çok teşekkür ediyorum vallahi ansiklopedi gibisin

Davidoff Cool Water
            Elimde bir 2005 şişe var bir de 2014 şişe var. Reformüle ile performans ve kalıcılık epey bi düşürülmüş :/

Yorum

iki ay önce bende almıştım İbrahim20 hocam kalıcılık 1 saat ya var ya yok

Yorum

• İbrahim20
                İbrahim20 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                2005 tenimde 10 saati rahat gördü.

Parfums de marly'lerin tamamı bence geçen gün 7 8 fıs godolphin sıktım bir kimse almadı kokuyu etrafımda. Silaj sıfır.

Yorum

İşleniyor...
              X