Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Altuğ hocam ben PDM Herod buldum daha doğrusu sattığım parfümü geri almaya çalışıyorum. Kokuyu elimin üstüne sıktım çok mükemmeldi, şu an itibari ile 3 saat geçti üstüne üstelik elimi de yıkadım halen kokuyu alabiliyorum. Batch kodunu aldım ama sorgulatamıyorum. Batch Kodu: LOT 403302. Nasıl öğrenebilirim hangi yıla ait olduğunu? O Meşhur siteden sorguluyorum batch ama bir şey gelmiyor ekrana, başka nasıl öğrenebilirim?
24 Faubourg EDT
2012(Olmayadabilir aklımda böyle kalmış. Batch kodu silindiği için okuyamayacağım.) Şişesiyle 2014 şişesi arasında çok bariz bir şekilde sıvı rengi,performans ve koku farkı var. Hemde baya fazla. Sanki farklı parfümlermiş gibi.
Geçen sene yurt dışından Xerjoff Casamorati 1888 almıştım şimdi parfümüm bitmek üzere ve tekrar almak istiyorum. Geçenlerde deneme imakanı buldum fakat kokusu bana zayıf geldi hatta reformüle mi oldu diye düşündüm. Üstelik şişe ayrıntıları ve şişe renginin koyuluğu da farklı geldi. Bendeki yurt dışından aldığım şişe bariz daha koyu renkli ayrıca püskül kısmının şişeye bağlı olduğu ver ip şeklindeyken denediğim şişede lastikliydi, çekince esniyor... Konu hakkında tecrübesi olan var mı?
Yorum