Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Acqua di parma nın en güzel kokusu hangisi sizce? yazlık ve kışlık olarak. Blu Mediterromeo serisinin hangi yazlığı daha performanslı
Aslında ADP markasının tam bir kışlık diyebileceğimiz parfümü yok. Mavi seri ise tamamen yaz kullanımına yönelik parfümler. Oud veya Leather kışın kullanılsa sırıtmayacak kokulardır ama onlarda tam bir kışlık değil daha çok 4 mevsimlik parfümlerdir.
Benim için koku güzelliği olarak mavi seriden Mandarlo di Sicilia ve Clasic Seriden İntensa başarılı bulduğum parfümler. Performans olarak ise mavi serilerin hemen hemen hepsi aynı performansa sahip diyebilirim.
Aslında ADP markasının tam bir kışlık diyebileceğimiz parfümü yok. Mavi seri ise tamamen yaz kullanımına yönelik parfümler. Oud veya Leather kışın kullanılsa sırıtmayacak kokulardır ama onlarda tam bir kışlık değil daha çok 4 mevsimlik parfümlerdir.
Benim için koku güzelliği olarak mavi seriden Mandarlo di Sicilia ve Clasic Seriden İntensa başarılı bulduğum parfümler. Performans olarak ise mavi serilerin hemen hemen hepsi aynı performansa sahip diyebilirim.
teşekkür ederim. mavi seriden bir tane almayı düşünüyorum yaz yaklaşıyor diye ama. mavi serisinin performansı iyi değil bildiğim kadarıyla. o yüzden çekimserim biraz. başka alternatiflere bakayım en iyisi. mancera lardan yazlık bakabilirim yada fiyat olarakta aşağı yukarı aynılar galiba
Evet :-) şimdi hatırladım da, bir önceki yılbaşında dışarıda inanılmaz kar yağıyorken ben Amyris kullanmıştım!!
Koku o kadar güzel ki, özleniyor, kış mış dinlemiyorsun..
Elimdeki baharlıkları yazayım ;
Nishane Ambra Calabria
Lanvin eclat D'Arpage edp
Prada infision iris edp
Cacharel Scarlett
Dior J'adore edt
Yves Rocher tendre jasmin ve Evidence edp
The Body Shop Italian summer Fig
NUXE Prodigieux Le parfum
Dior Pure Poison edp
Michael Kors Michael edp
Lancome Miracle
Narciso Rodriguez for her essence musc collection
Avon Today ve TTA Day Dream
Guerlain Aqua Allegoria orange magnifica
Yardley english rose
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece ilk aklıma gelen iki tanesini yazacağım: Acqua di gio profumo ve V de Vakko ( tam baharlık kokular, ikisinin de şişesi yok, ama almayı düşünebileceğim şişeler).
Vakko bence soğuk isteyen bir parfüm,baharlık Bulgari Ph,Paul smith Story;Romeo Gigli,son favorim Grey Flannel olabilir.
Yorum