The Merchant Of Venice Arabesque ile Kilian Back To Black açılışları neredeyse aynı,zamanla kokular oturunca Arabesque tütün ağırlıklı devam ederken Back To Black bal ve vişne ile daha tatlı bir şekilde devam ediyor.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Birbirine Benzettiğiniz Parfümler
Çökme
X
-
Le Labo Santal 33 - Commodity Book
Şaşılacak derecede benzerlik var - Santal’daki odunsu notaları Book salatalık ile geliştirdiği için daha sentetik/yapay duruyor ve kalıcılığı Santal’a göre bayağı zayıf.
Yorum
-
Fort Manle Fatih Sultan Mehmet - Kilian Apple Brandy Özellikle orta notalarından itibaren oldukça birbirine benzeyen yanları var
Fort Manle Suleyman LE Magnifique - Tiziana Terenzi Lillipur. Lillipurdaki o itici ve yapay notalarla verilen koku bütünlüğü Suleymandaki doğal ve kaliteli maddelerle verilen koku bütünlüğü ile hemen hemen aynı arada kalite olarak dağlar fark olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
- 3 beğenme
Yorum
-
Hypnose man çok sevdim kokusunu ama bilmiyorum kullanan oldu mu axe apollo diye deodorant var. Saçma ama aynı gibi geldi bana kokular
edit: abercrombie fierce kullanan olduysa ona da çok benzeten olmuş axe apolloyuSon Düzenleme ibrahim254; 14-06-18, 22:53. Tarafından yapıldı.
Yorum
-
Keiko Mecheri - Gourmandises ile MFK - Lumiere Noire Pour Femme ortalarında çok çok yakın kokmaya başlıyorlar. Bi' an ayırt edemedim desem yeridir.
MFK'da gül - paçuli, Keiko'da gül - safran bunun nedeni olsa gerek.
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 2 beğenme
Yorum
Yorum