Lacoste L.12.12. (Lacoste White) ve Zara 8.0.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Birbirine Benzettiğiniz Parfümler
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: Xlusive View PostOrmonde Jayne Montabaca - Davidoff Adventure
Yorum
-
-
Dior Sauvage / Zara Aromatic Future benzerliğine şaşırdım bugün
10/1 fiyatına o tarzı sevenler için spor vs için iyi bir alternatif
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: murrjm View PostDior Sauvage / Zara Aromatic Future benzerliğine şaşırdım bugün
10/1 fiyatına o tarzı sevenler için spor vs için iyi bir alternatif- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 2 beğenme
Yorum
-
Aklıma ilk gelenler:
Taze taze// Micallef Mon Parfum Cristal-Jessica Simpson Fancy (maalesef, ama Micallef elbette çok daha rafine ve kullanışlı, yine de anımsatıyor sonuçta)
Parfums de Marly Meliora-Lalique Amethyst (Zevkimin tutarlılığını kanıtlasalar da aynı parfümörün elinden çıkan çok benzer lezzetler)
SL Chergui-Diptyque Volutes (tütün bal aşinalığı)
Jo Malone Red Roses-Yardley English Rose
Xerjoff Lira-Lolita Lempicka L de Lolita
V&R Bonbon-Britney Spears In Control Curious
TM Angel Muse-Laurence Dumont Vanille Chocolat-Queen Latifah Queen
Paul Smith Rose-Chloe Roses
Escada S Femme-Guerlain Champs-Elysees
Clive Christian X for women-Gucci Rush(çok az)
Chloe Love-Emotion Love
Dior Forever and Ever-Serge Lutens La Vierge de Fer
Chanel Cristalle-Yardley Jade
Robert Piguet Fracas-Madonna Truth or Dare
Narciso Rodriguez for her-Sarah Jessica Parker Lovely
JC Viva La Juicy-Paris Hilton Siren
MK Midnight Shimmer-Le Couvent des Minimes Eau des Missions
En iyiyi sona sakladım:
Guerlain Samsara-Adam Levine for her (Samsara EDT'yi kör almıştım büyük hayalkırıklığıydı ama hayalimdeki Samsara o sandalağacı tam olarak Adam Levine for her'de!! Son zamanların en güzel keşfi ve kör alış sürpriziydi.Adam Levine'e zaten aşık olmamdan mütevellit büyük bonus oldu benim için.)
Not: Tuberose benzerliklerine pek girmedim, yoksa liste uzar gider.
- 3 beğenme
Yorum
-
Arkadaşlar, 100 ml'i de 60 küsürdü ama ben 2 tane 30luk alınca daha almayayım dedim, durup durup elim ona gidiyor, resmen guilty pleasure oldu. Markafoni'de 2 gün önce Miller Harris parfümler 149₺ idi ama ben alana kadar bitmişti, Carolina Herrera Carolina vs gibi üretimi durmuş parfümler de vardı, markafoni şaşırtıyor beni bazen. Not: Sepetinizi 100₺'ye başka kampanyalardan bile olsa tamamlarsanız 30₺ indirim ve kargo ücretsiz oluyor.
Yorum