Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
caliban hocam 3. de denemiş biri olarak bence öyle özellikle sth ve opus v çok benzer, ursa 2. den açılışıyla fark yaratıyor bence.(Herkes sevmiyor açılışını)
caliban hocam 3. de denemiş biri olarak bence öyle özellikle sth ve opus v çok benzer, ursa 2. den açılışıyla fark yaratıyor bence.(Herkes sevmiyor açılışını)
sth ve ursaya genel olarak katılıyorum hocam ama opus çiçeksi baya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün Black Afgano sıktım, sonlarına doğru çıkan oud kullanımı Clive Christian C'nin sonlarında çıkan Oud'a benziyor baya sanki, C'deki Oud daha net ve kirli ama. Yine de emin değilim bu sonlardaki benzerlik için, C'yi tekrar sıkıp denemek lazım.
Bir blogda okumuştum cruel intentions ve private label sonlara doğru birbirine benziyor diye. Hak veriyorum 2-3 saat önce sıktığım private label crueli andırıyor baya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kiehl's - Original Musk ile Avon Soft Musk neredeyse aynı yolun yolcusu. Tuhaf ama huzur veren o pudralı aroma ikisinde de ayırt edilemeyecek derecede benzer.
İşin garip tarafı kalıcılık ve performansta da aynılar.
Kiehl's unisex, Avon kadın parfümü olarak geçiyor.
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
Yorum